Webasto
Re: Webasto
jeste bych potřeboval vedet kde najdu venkovni teplotní čidlo....
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslíš vnitřní schéma řídící jednotky Webasta, tak to rozhodně neseženeš.
Čidlo je pod přední SPZ v tom vdechu.
Jestli ti bblne, tak je asi nejrozumnější cesta navšívit Webasto servis, kde se pokusí připojit Webasto na diagnostiku(po mě chtěli cca 200 Kč) a zjistit problém. Ten problém je v 90 procentech případů přímo ve Webastu(řídící jednotka, hlídač plamene, hořák, atd. - to jsou věci, který tam odcházejí jak na běžícím páse) Mě osobně se ale bohužel nepřipojili ani na rozbitý ani na funkční webasto. Mě taky nešlo, koupil jsem v jeseníku za 3000 kč celý funkční webasto, přehodil kus za kus a neřeším.
Čidlo je pod přední SPZ v tom vdechu.
Jestli ti bblne, tak je asi nejrozumnější cesta navšívit Webasto servis, kde se pokusí připojit Webasto na diagnostiku(po mě chtěli cca 200 Kč) a zjistit problém. Ten problém je v 90 procentech případů přímo ve Webastu(řídící jednotka, hlídač plamene, hořák, atd. - to jsou věci, který tam odcházejí jak na běžícím páse) Mě osobně se ale bohužel nepřipojili ani na rozbitý ani na funkční webasto. Mě taky nešlo, koupil jsem v jeseníku za 3000 kč celý funkční webasto, přehodil kus za kus a neřeším.
Dneska jsem zjistil že mi nefachá Webasto, nevíte někdo o nějakém servisu okolo HK co Webasta dělá? Díky.
Rover 214Si 12/97, Rover 75 Tourer Contemporary SE 12/04
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě už taky nefaká, šlapalo mi asi 4 týdny. Symptomy úmrtí uplně stejný jak ten předchozí kus který mi leží ve sklepě.
http://www.firmy.cz/detail/344830-auto- ... mesti.html
http://www.firmy.cz/detail/344830-auto- ... mesti.html
- Roman620ti
Tommi_82 - No to je smolík, co v tom může oidejít? Nejčasteji se do toho objednává ta žhavící svíčka, ale jinak s etam může pos*rat asi cokoliv. Ale nic s i z toho nedělej, já koupil servočerpadlo, protože mi u červeného v zátáčení hučelo a po výměně "nového" z vrakárna za 1500,- hučí asi stejně hnedle od začátku, ale vypadalo fakt zachovale, každopádně sem nato už neměl sílu to zas měnit, tak doufám že to je třeba v něčem jiným, nejlépe gumama...ikdyž to si opravdu jen namlouvám
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
mohla zase odejít řídící ....... (jednotka se tomu nedá říkat, protože u webasta si za svou funkčnost známku jedna určitě nezaslouží).
Chová se to zase stejně jak to minulý. Všecko by chtělo fungovat ale čerpadlo nechce podávat naftu protože mu nejdou +12v pulzy. Ještě to budu muset pokoumat. Už měsíc čekám na dodání novýho čerpadla z Turecka(pitomý Vánoce a ještě pitomější Česká Pošta).
Chová se to zase stejně jak to minulý. Všecko by chtělo fungovat ale čerpadlo nechce podávat naftu protože mu nejdou +12v pulzy. Ještě to budu muset pokoumat. Už měsíc čekám na dodání novýho čerpadla z Turecka(pitomý Vánoce a ještě pitomější Česká Pošta).
- Roman620ti
No tak snad se to podaří brzo opravit, protože jak si nato jednou člověk zvykne, do zmrlého auta už se mu pak asi enchce Raději ani neokusit
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se u webasta pokazí řídící jednotka tak je to ve většině případů neopravitelá závada.
-
- Kontaktovat uživatele:
Čerpadlo z Turecka nedorazilo a už asi ani nedorazí, ale dneska jsem "pod to lehl" a už to zase topí. Alelujaaah. Problém byl v kontaktu u palivovýho čerpadla.
Tak zítra navštívím servis na webasto . Nějak blbě to maká, spíš nemaká. Po nastartování auta se webasto rozjede, ale cca do 2 minut se vypne.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vadné teplotní čidlo?
Když jsem to borcovi popisoval, tak povídal: "řídící jednotka".
Kdyby byla vadná, tak se to nenastartuje vůbec ne?
No moc se mu do toho nechce, ale na konec, že mám teda dojet.
Kdyby byla vadná, tak se to nenastartuje vůbec ne?
No moc se mu do toho nechce, ale na konec, že mám teda dojet.
Apropo, kde se to teplotní čidlo nachází????
Tak jsem byl v servisu. Po napojení na diagnostiku to hlásilo vadnou "žhavící svíčku" a po napojení nové se to nechytlo. tak prej je špatná řídící jednotka.
Prej u těch starejch Webast to dělá.
Prej u těch starejch Webast to dělá.