Dvere - Drncanie zamykacieho cupliku
-
- Kontaktovat uživatele:
Dvere - Drncanie zamykacieho cupliku
Na vodicovych dverach mi neustale drnci ten zamykaci cuplik co sa stahuje hore dolu, uz som vyskusal snad vsetko od rozobrania tapaciru, skusal som to nejako napruzit nic nepomaha. posuval som v ramci moznosi cely tapacir, na nejaky cas je to dobre ale ked si to po case ,,sadne" tak to drnci zas. Ja viem ze je to dan za motor, mam dizla, to je traktor benzinaky asi tento problem nemaju, ale uz je to dost otravne. Nemate na to niekto nejaku fintu? Napadlo ma ze ten cuplik vyrobim z gumy lebo origo je moc tvrdy a hlavne ked ide motor na volnobeh tak to priserne drnci. Alebo tam mam nalacit trochu silikonu? Inac chvalabohu tu riesim len takuto prkotinu ostatne slape ako hodinky
Keď musíš, tak musíš.
JAGUAR S-type 2,7d V6 Sport
Re: Dvere - Drncanie zamykacieho cupliku
No ja jsem na ten cudl natahl samostahovaco elektrikarskou buzirku. Natlacil jsem ji uplne mezi chromovanou ozdobu a ten cudl. Tak aby nebylo nic videt.
75 2.0 CDTi Tourer http://www.the75andztclub.co.uk/
-
- Kontaktovat uživatele:
taky mi to dělá, díky za tip Thomsone.
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Jen me napada, jestli neni vule na tycce dole u zamku a prenasi vibrace az navrch k cudliku.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Tak to nevím,ale u mně taky drnkot---asi daň za ty naše motory a při ustálené rychlosti se mi jemně třepe zpětné zrcátko,ale to jsem ještě neřešil,možná jenom povolené sklo,musím na to ještě kouknout.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
-
- Kontaktovat uživatele:
Dik Thomson za tip, to ma nenapadlo s buzirkou Skusim to cez vikend znovu rozobrat a mam taku zmrstovaciu buzirku dufa, ze ju tam navleciem.
To roverix: Tycku k zamku som skusal napruzit chvilu to vyzeralo, ze to bude dobre ale potom si zrejme tapacir sadol a zacalo to drncat znovu. Ono to drnci hore, ten cuplik ma velku bocnu volu vo vedeni tapaciru, myslim, ze tenka buzirka by to mohla spravit.
To roverix: Tycku k zamku som skusal napruzit chvilu to vyzeralo, ze to bude dobre ale potom si zrejme tapacir sadol a zacalo to drncat znovu. Ono to drnci hore, ten cuplik ma velku bocnu volu vo vedeni tapaciru, myslim, ze tenka buzirka by to mohla spravit.
Keď musíš, tak musíš.
Ja to tam nacpal bez nejakeho rozebirani. Proste jsem ustrihnul prouzek asi 5mm a nacpal ho tam.
75 2.0 CDTi Tourer http://www.the75andztclub.co.uk/
Chtěl bych se zeptat,jestli se někdo nesetkal s drnčením v předních dveří spolujezdce?Příjde mi to jako kov o kov a jen při přejezdu nerovnosti.
Čudlík to není,ten už mám pro jistotu zafačovaný a stále to drnčí,dveře jsem měl několikrát rozdělané,za vše tahal,šroubky podotahované a zkoušel co tam je uvolněného a na nic jsem nepřišel.
Zrovna dobrý dojem to nedělá,když někoho vezu prvně a teď mu to tam tak drnčí u ucha.
Čudlík to není,ten už mám pro jistotu zafačovaný a stále to drnčí,dveře jsem měl několikrát rozdělané,za vše tahal,šroubky podotahované a zkoušel co tam je uvolněného a na nic jsem nepřišel.
Zrovna dobrý dojem to nedělá,když někoho vezu prvně a teď mu to tam tak drnčí u ucha.
Rover 216Si ,Rover 75 V6 2.0,Toyota Hilux 1KZ-TE
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Tož takové dveře bych prostě vyměnil.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
To ti teda děkuji ale rada to je,to ti upřít nemohu,ale zase tak tu hromádku mi nezvětšuj
Rover 216Si ,Rover 75 V6 2.0,Toyota Hilux 1KZ-TE