stahovačka zadního okénka R75 Tourer
Re: stahovačka zadního okénka R75 Tourer
http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-YMM109822 .. http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID002033 može byť toto ono?
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Jo to je ono 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Akorát musíš koupit ten, co mají v nabídce (2) a ne te, který už se nevyrábí (1):
http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-YMM001910
Ale i ten (2) je momentálně nedostupný, takže jim spíš pošli dotaz, kdy a jestli vůbec tohle budou mít. Nakonec možná budeš muset vzít starší z vrakoviště, nebo si nechat dovézt třeba od lenhama.
http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-YMM001910
Ale i ten (2) je momentálně nedostupný, takže jim spíš pošli dotaz, kdy a jestli vůbec tohle budou mít. Nakonec možná budeš muset vzít starší z vrakoviště, nebo si nechat dovézt třeba od lenhama.
-
Uz jsem mu to take tak vysvetlil 

Prosím Vás ludia potrebujem rýchlu pomoc!
mám rozobrané zadne lavé dvere a chcel som si prehodiť stahovanie okien mechanicke za elektrické(zohnal som si motorčeky s konštrukciou aj káble nové a zadné riadiace jednotky pre otvorenie okien)..ale ked to skúšam napojiť takto nasucho ešte vonku tak mi ide reproduktor ale stiahnuť mi to nesťahuje tzn. motorčeky sa nehybu...chcel som to vyskúšať kým to tam hodím ..aby som nezistil že je niečo pokazene..
-co s tým?
-musí to byť vnútry aby to šlapalo jak má?
-
mám rozobrané zadne lavé dvere a chcel som si prehodiť stahovanie okien mechanicke za elektrické(zohnal som si motorčeky s konštrukciou aj káble nové a zadné riadiace jednotky pre otvorenie okien)..ale ked to skúšam napojiť takto nasucho ešte vonku tak mi ide reproduktor ale stiahnuť mi to nesťahuje tzn. motorčeky sa nehybu...chcel som to vyskúšať kým to tam hodím ..aby som nezistil že je niečo pokazene..
-co s tým?
-musí to byť vnútry aby to šlapalo jak má?
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemusí, pokud to máš zapojený tak to musí fungovat. Na povely z tlačítek od řidičových dveří to musí reagovat vždy, na povely z těch dveří na kterých to je to reaguje jen pokud nemáš na řidičových dveřích aktivovanej ten dětskej zámek.
no od rana doteraz som sa s tym mordoval...nedostal som sa k tomu aby sa to spustilo...pozapájal som to všetko ako má byť a aj som to meral multimetrom...popozeral som aj poistky na okna..aj motorček som zapojil napriamo na baterku či funguje a všetko ide ako ma ale ked to zapojim tak okno mi neotvara/motorček sa nespisti..skušal som to aj z predných aj zo zadnych dverí stiahnut okienko a nešlo to..prud do tej časti kábla na ten pin kde sa zapaja motorcek tak tam nejde šťava
nenapadá vás nič? prosim potrebujem pomoc

nenapadá vás nič? prosim potrebujem pomoc
-
Rekl bych ze tam bude chybet nejake rele ktere ovlada zadni stahovacky
potom tomu nerozumie..nemá byt to rele prave v tej riadiecej jednotke na stahovanie okienka co je v každých dverách?
može to byť aj tým že som predtým nemal zadne okna na elektriku a treba to odblokovať?
poradte mi prosim niekto..stojim na jednom bode..
poradte mi prosim niekto..stojim na jednom bode..

-
Jaky mas ovladac u ridice na 4 okna nebo jen na dve? pokud jen na dve tak to muze byt ten problem a pak mozna v nastaveni na diagnostice,musel bych se mrknout ale ted tu zadnou 75 nemam abych ji napichnul 

vpredu mám na 4, ja som si všetko k tomu dokúpil aj dozadu aj dopredu tie jednotky na otvaranie okien a a tie káble odteba plus motorky s cely držiakom na okno..
keď to cele zapojim tak jak to má byť tak to nespúšťa..ale predopokladám že tie káble sú dobre čo si mi dal, lebo reproduktory idú a tak isto tie jednotky na ovladanie okien vzadu svietia..len nejde spustit tie okna ani hore ani dole a už som to meral multimetrom a ked stlačim tlačitko na spustenie okien tak tam nieje šťava, a skúšl som aj predné talčitka aj zadne..preto sa pýtam či to treba povoliť cez diagnostiku?
keď to cele zapojim tak jak to má byť tak to nespúšťa..ale predopokladám že tie káble sú dobre čo si mi dal, lebo reproduktory idú a tak isto tie jednotky na ovladanie okien vzadu svietia..len nejde spustit tie okna ani hore ani dole a už som to meral multimetrom a ked stlačim tlačitko na spustenie okien tak tam nieje šťava, a skúšl som aj predné talčitka aj zadne..preto sa pýtam či to treba povoliť cez diagnostiku?
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
jeden tip. Vytáhni jedny zadní dveře , zesloupku vytáhni konektor a koukni , jestli do něj vedou stejné dráty jako ve dveřích. Kdyžtak bys to musel doplnit.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Jen tak okrajově, přední okénka se mi zničehonic otvirají a zavírají jakoby přískokama, trhaně, nebo jak to mám říct. Nesjedou uplně nahoru a dolu jak tomu bylo doposud. Fintu s podržením tlačítek a vypucováním kontaktů mám za sebou a stále nic...
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

-
mas spatny
mechanismus jsou tam lanka a budou asi spatne