Devín 30.6.2012 - ZMENA PROGRAMU !!!
Re: Devín 30.6.2012 - ZMENA PROGRAMU !!!
Tož i za nás, velké díky, ono už i jízda z ČR s Romanem přes ty vesničky a vojenská újezd byla supr (dokonce i prach z praných cest se podařilo během točení zatáček v serpentinách ofoukat) a samotný sraz byl skvělý. (před týdnem jsem projel Dunaj od Passau po Bratislavu na kole, tak tohle byla i pro mne taková krásná tečka za dovolenou)
S tou restauračkou to mohu potvrdit, že to je děsná domluva s takovýmato zařízeníma. Už na otvíráku jsme si to s Marou ozkoušeli... Sic jsme hlásili počet a i jsme dostali jídelníček, tak nakonec se na nás úplně vykvákli a dopadlo to jak to dopadlo takže žádné zoufání a příští rok znova a dáme si k haluškám ještě kyselicu, či že jak se říká u vás na slovensku té polívce.
Od Devína jsem odjížděl jako poslední, už nebylo komu zamávat, ale odjíždělo se s krásným pocitem hezky prožitého dne.
Díky
(na slovensku jsem ještě stihl zamávat jedné 25 a jedne 200 a naštěstí jsem nezavařil auto, Co nejdříve se pustím do instalace nového chladiče -diky Zakare za potvrzení závady- a po včerejšku uvažuji i nad klimou)
S tou restauračkou to mohu potvrdit, že to je děsná domluva s takovýmato zařízeníma. Už na otvíráku jsme si to s Marou ozkoušeli... Sic jsme hlásili počet a i jsme dostali jídelníček, tak nakonec se na nás úplně vykvákli a dopadlo to jak to dopadlo takže žádné zoufání a příští rok znova a dáme si k haluškám ještě kyselicu, či že jak se říká u vás na slovensku té polívce.
Od Devína jsem odjížděl jako poslední, už nebylo komu zamávat, ale odjíždělo se s krásným pocitem hezky prožitého dne.
Díky
(na slovensku jsem ještě stihl zamávat jedné 25 a jedne 200 a naštěstí jsem nezavařil auto, Co nejdříve se pustím do instalace nového chladiče -diky Zakare za potvrzení závady- a po včerejšku uvažuji i nad klimou)
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
-
- Kontaktovat uživatele:
I my chceme poděkovat za krásný sraz a milé přivítání od Romana a Andrejky. Počasí bylo nádherné lidi nadšení a spokojení a ta restaurace no to je neustálý boj pořadatelů s restauracemi. Ještě jednpu moc děkujeme i za naše mladé kteří byli na srazu poprvé. Už se těšíme na další sraz na Slovensku.
Nemáte začo som strašne rád, že sa Vám páčilo, to ma len a len povzbudzuje, aby som zorganizoval ďalší zraz ...PROSÍM VÁS! CHCEM SA SPÝTAŤ, KOMU SOM DAL OMYLOM VYTLAČENÝ PROGRAM NA A4-KE ZO ZRAZU 2011 V RAJHRADE??? ...MAL SOM TO VO SVOJOM ZOŠITE A ASI SA MI ZMIEŠAL S MOJIMI A4-KAMI... DOTYČNÉMU BY SOM SA RÁD OSPRAVEDLNIL
I já se připojuju k poděkování za velmi hezkej sraz s bohatým programem ,super baštu bezva koupání a za celkovej krásnej prožitej den.Zaroveň chci poděkovat klubovému mechnikovi Mirdovi za obětavou pomoc při opravě vozu.Mirdo eště jednou dík.
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Tož jsem ráno v 8 vyrazil a v 9 jsem se vrátil. Udělali jsme chybu při odvzdušňování spojky. Pak už bylo takové horko, že už jsem neměl sílu hledat , kudy dolét kapalinu.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Tak i za nás ještě jednou moc velké poděkování! Romane zvládl jsi to napoprvé výborně....
.... přemýšlel jsem trošku nad tím, že mne vždycky decentně mrzí to, že není úplně ideální příležitost postát u aut a poklabosit o nich - jenže ono popravdě, v takovém vedru to stejně není reálné, takže ono je lepší, když je takto bohatý program a je možnost někam zalézt. A pravda že nápad s koupáním byl i pro mne asi klíčový - asi bych tu dlouhou cestu domů nezvládl tak v pohodě. Resp. i přes to vedro se nám to podařilo přežít bez nějaké újmy - hlavně tedy Vojtík
Už se moc těšíme na eventuelní další ročník
RomaneMG - děkuji za směnu tam a nazpět .... Lenhame děkuji za lemovku ... Ondro, děkujeme za společnou část programu včetně navigační rally
..... fotky se pokusím dodat co nejdříve
P.S.: ten hmyz na cestách, to bylo svinstvo na entou... před cestou z Devína domů jsem umyl přední sklo, ale hned za Brnem jsem ho musel umýt znovu, ale následoval doslova masakr, takže v Přerově už jsem musel skrz nulovou viditelnost šmudlat sklo znova
.... ještě musím vyfotit přední nárazník, protože ten vypadá jak jeden milionnohatý brouk
.... přemýšlel jsem trošku nad tím, že mne vždycky decentně mrzí to, že není úplně ideální příležitost postát u aut a poklabosit o nich - jenže ono popravdě, v takovém vedru to stejně není reálné, takže ono je lepší, když je takto bohatý program a je možnost někam zalézt. A pravda že nápad s koupáním byl i pro mne asi klíčový - asi bych tu dlouhou cestu domů nezvládl tak v pohodě. Resp. i přes to vedro se nám to podařilo přežít bez nějaké újmy - hlavně tedy Vojtík
Už se moc těšíme na eventuelní další ročník
RomaneMG - děkuji za směnu tam a nazpět .... Lenhame děkuji za lemovku ... Ondro, děkujeme za společnou část programu včetně navigační rally
..... fotky se pokusím dodat co nejdříve
P.S.: ten hmyz na cestách, to bylo svinstvo na entou... před cestou z Devína domů jsem umyl přední sklo, ale hned za Brnem jsem ho musel umýt znovu, ale následoval doslova masakr, takže v Přerově už jsem musel skrz nulovou viditelnost šmudlat sklo znova
.... ještě musím vyfotit přední nárazník, protože ten vypadá jak jeden milionnohatý brouk
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Romane díky,parádní sraz ! Domů jsem přijel v neděli večer.Byl jsem ještě v Senci na Slunečných jezerech.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Velky dik a poklona za prijemnej meeting ! Opravdu moc fajn.
Pripadny dalsi Romanuv sraz, poradany na Slovensku, si urcite nenecham(e) ujit.
S pozdravy organizatorum na Slovensko
Max80
Pripadny dalsi Romanuv sraz, poradany na Slovensku, si urcite nenecham(e) ujit.
S pozdravy organizatorum na Slovensko
Max80
to já Ďakujem za skvelú spoločnosť, boli ste super!!! ...a Max80 ďakujem že si sa mi vždy stiahol na krajnicu, aby som videl, či sme všetci v kolóne pokope
aha a ešte pár fotiek, sorry že tak málo, ale akosi sa mi väčšina rozmazala
http://www.rover-club.net/sraz/1-zraz-a ... /fotky#888
http://www.rover-club.net/sraz/1-zraz-a ... /fotky#888
ZDRAVÍM, budem sa opakova Ť PROSÍM VÁS! CHCEM SA SPÝTAŤ, KOMU SOM DAL OMYLOM VYTLAČENÝ PROGRAM NA A4-KE ZO ZRAZU 2011 V RAJHRADE??? ...MAL SOM TO VO SVOJOM ZOŠITE A ASI SA MI ZMIEŠAL S MOJIMI A4-KAMI... DOTYČNÉMU BY SOM SA RÁD OSPRAVEDLNIL
Zajimavý fotky z budování vodního díla http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev ... osition-20 Ti co byli na srazu, jistě pamatují.
to sú parádne fotky Keksine diki za zverejnenie... ešte v živote som ich nevidel, a to nám pritom tú výstavbu v škole už prednášali
super
super