V. Rajhrad 15.9.2012
V. Rajhrad 15.9.2012
Vážení přátelé.
Pátý sraz Roverů a MG v Rajhradě proběhne 15. 9. 2012.
Začátek srazu se plánuje na 9.30 h v prostorách kláštera na prostranství vedle parkoviště u taverny.
U vjezdu se bude vybírat 60kč/vozidlo, jde o soukromý pozemek, v ceně je také samolepka ke srazu.
V 11.00 h je pro zájemce domluvená prohlídka klášterní knihovny.
Kolega ZAKAR přislíbil dovést diagnostiku, což se může hodit.
Zhruba ve 12.30 h - 12.40 h bude odjezd na oběd (cca 10,5 min. jízdy).
Vzhledem k loňským problémům v taverně budeme letos obědvat na trase spanilé jízdy ve Cvrčovicích (u Pohořelic).
Výběr jídel bude omezen a to na dvě jídla, protože se v hostinci nevaří a jídlo nám bude dovezeno.
Nápoje budou zajištěný, kofola, kafe, bezoktanovej škopek, atd.
Příjezd Roverů a MG do Cvrčovic bude vyhlášen v místním rozhlase.
Po obědě se vydáme na další část spanilé jízdy po jižní Moravě, zakončíme ji opět v Rajhradě, kde bude pro zájemce zajištěna prohlídka areálu
s dravými ptáky a dalšími živočichy.
Tím završíme sraz č. 5 v Rajhradě.
Na srazu bude možnost zakoupit samolepky s logem Rover clubu.
Kdo by měl zájem o burčák, mohu zajistit.
Těším se na Vaši účast.
Keksin
P.S.: večer bude ve Cvrčovicích taneční zábava, tak můžete zapařit , nocleh ve vlastním stanu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zdravím Vás přátelé.
Letos proběhne již V. ročník srazu v Rajhradu a to 15.9.2012. Termín je stanoven na 99% a to na stejném místě jako v loni. Informaci o srazu doplním později.
Ale mám informaci, která nesnese odkladu.
Zakar přveze na sraz diagnostiku.
Zakar:
"Moje diagnostika umí u modelů Rover 200,25,400,45 MG ZR,ZS všechny systémy(motor benzín i diesel,ABS,airbagy a imobilizér včetně přečtení EKA kódu a programování nového ovladače)
U Roveru 600 pouze motor.
Rover 800 ne.
Rover 75 (motor,ABS,klima,převodovka,přístrojová deska,
V práci účtuji za kompl. diagnostiku 500 kč na srazu bych to viděl na 300 kč.
S pozdravem Zakar.
Neustále se řeší problémy, že je k autu jen jeden ovladač. Máte tedy příležitost problém vyřešit. Pokud máte jakékoliv dotazy, tak se ptejte, buď zde na fóru, nebo na:
+420603474419 rover.sinogl@email.cz (jsou to kontakty na ZAKARA)
Keksin
Re: V. Rajhrad 15.9.2012
.... me z toho letos fakt klepne.... na tenhle termin mame zas cosi planovany... .... furt nejaky svatby, narozeniny,....
Rajhrad bol minulý rok fantastický , už sa teším
Píšu si to datum, minulý rok byl super, takže tento rok se posnažím to zase nějak udělat a přijet a diagnostika? Co se to děje? Neuděláte mi tam i technickou? těším se moooc
Rover 25, r.v. 2000
-
- Kontaktovat uživatele:
No budem ten sraz muset natáhnout, než se všeci napícháme na tu diagnostiku tak to bude nějakou chvíli trvat.
Loni byl sraz super a letos určitě taky bude, takže já určitě dorázím
JJ máme v kalendáři a připojuji se k předchozím že loni tam bylo perímově
už sa neviem dočkať programu
Už se dodělávají detaily. Včera jsem se byl podívat na jednu restauraci , kde by jsme obědvali a ve 23.30h pro mě manželka přijela Zařizovat sraz je náročné
Vážení.
Uvažuji, že se letos bude obědvat jinde a ne v taverně u kláštera. Jídlo by nám bylo naservírováno na trase spanilé jízdy. Pokud s tím souhlasíte, tak je potřeba vybrat max. dvě(2) jídla, která budou podávána (nejlepší by bylo jedno). Navrhoval bych svíčkovou s knedlíkem (100g, nebo 150g), druhé jídlo to nevím.
Podotýkám, že budeme jíst na místě, kde se nevaří!!!!!! Počet lidí na srazu odhaduji na cca 80-100. Nápoje u oběda budou zajištěny.
Podívejte se prosím na jídelníček a vyberte si prosím.
https://picasaweb.google.com/Keksin75/1 ... 0616180370
Uvažuji, že se letos bude obědvat jinde a ne v taverně u kláštera. Jídlo by nám bylo naservírováno na trase spanilé jízdy. Pokud s tím souhlasíte, tak je potřeba vybrat max. dvě(2) jídla, která budou podávána (nejlepší by bylo jedno). Navrhoval bych svíčkovou s knedlíkem (100g, nebo 150g), druhé jídlo to nevím.
Podotýkám, že budeme jíst na místě, kde se nevaří!!!!!! Počet lidí na srazu odhaduji na cca 80-100. Nápoje u oběda budou zajištěny.
Podívejte se prosím na jídelníček a vyberte si prosím.
https://picasaweb.google.com/Keksin75/1 ... 0616180370
Já bych navrhl šniclu (vepřovou) na 150 se salátem (majonéza). Já vím není to vůbec zdravé, ale ten pocit .
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Ja bych navrhoval....... brynzove halusky se spekem .... ze tam nejsou? Ja to ani necetl a pro mne je to jasna volba
mne sa pozdávajú obe varianty, aj Keksinova aj Romanova ...prispôsobím sa