Čepy místo výměny celých ramen?
Čepy místo výměny celých ramen?
Na automedik.cz se objevily v kategorii rover 75-ramena asi 3 druhy čepů, podle internetu jsou z 3.0 Accorda, myslíte že jsou použitelné do rovera? Dávat 5K za celé ramena opravdu nechci. Nebo tohle už používate všichni strašně dlouho a já jsem za blbce že jsem to nezjistil dřív?
http://www.automedik.cz/autodily.html?p ... duct=67664
http://www.automedik.cz/autodily.html?p ... duct=67664
In da house
Rover 200 1.4Si 75kW
Rover 200 1.4Si 75kW
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čepy místo výměny celých ramen?
Jestli se najde někdo kdo to umí vyměnit tak je to asi dobrej kup. Mě přišlo že bych ten čep z toho nedostal ani za zlatý prase. Komplet ramena jsou teď na ebayi drahý to je fakt...
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
V žádném případě to nejde u 75ky vyměnit ! Pouze celé rameno !
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Taky mě čeká výměna ramen, až to udělám tak zkusim ty starý zrepásnout, při nejhoršim je zničim
Rover 214Si 12/97, Rover 75 Tourer Contemporary SE 12/04
Muzu sehnat za 3500 original nove
75 2.0 CDTi Tourer http://www.the75andztclub.co.uk/
no ja som menil cele ramena a aj silentbloky v dsv jedno rameno 165eur
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
Mohl bys to nějak upřesnit? Přece je blbost že by z ramen nešly čepy třeba vyfrézovat a nalisovat tam nové....Zakar píše:V žádném případě to nejde u 75ky vyměnit ! Pouze celé rameno !
In da house
Rover 200 1.4Si 75kW
Rover 200 1.4Si 75kW
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Pokud si chces namlatit hubu tak si to nejak vyfrezuj a neco tam nabastli
toto je jedna z vynimiek u R75..tu to proste nejde! ja som to tiež musel meniť cele a som rád že som tak spravil aj ked to stoji vela.. ale cena ramien v porovnani s kupou dalšieho Rovera je to nič.. nezničim si auto koli trochu peniazom v porovnani s cenou celeho auta
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty čepy jsou tam napasovaný docela bytelně. Když jsem měnil ramena tak jsem smekal klobouk, jak to je festovně dělaný, čep byl vymlácenej jako kráva, a i přesto v rameni držel fest. Bezpečnost na prvním místě a ty ramena jsou dělaný aby vydržely snad 500 tis. km. Bude to třeba bouchat jak když kladivem o kovadlinu !&@#! ale držet to bude jako čert. Tohohle benefitu bych se určitě nerad vzdával tím že bych na rameno napasovával jiný čepy.
Mám na nich 220 tisíc,tak mě vydrží do smrti,páč 500 nenajedu ani kdybych se rozkrájel.
To se jedna o ktery cep? Ten ktery je do napravnice.... to tam ten cep musi byt nejak v tom rameni zajisteny, ne jen nalisovany... takze kdyz by se tam nalisoval jiny, tak by hrozilo, ze vypadne... i kdyz tam sily pusobi tak, ze by nemel. Kazdopadne ale pokud je spatnej jeden z tech cepu, tak ten druhy uz bude s nejvetsi pravdepodobnosti taky pred smrti, takze to jako moc vyznam repasovat nema... ta cena neni zas tak hrozna s prihlednutim k tomu, ze se to meni jednou za zivot auta.
Jinak moc teda nechapu, proc kdo vymyslel to, ze zrovna tam je kulovej cep?!?! Chapu ze to souvisi s tim, ze vepredu je plovouci ulozeni... kurna ale ten cep musi dostavat extremne zabrat.... celkove je to rameno zvlastne resene a tak se nedivim, ze se to na nasich silnicich odchazi tak brzo...
Jinak moc teda nechapu, proc kdo vymyslel to, ze zrovna tam je kulovej cep?!?! Chapu ze to souvisi s tim, ze vepredu je plovouci ulozeni... kurna ale ten cep musi dostavat extremne zabrat.... celkove je to rameno zvlastne resene a tak se nedivim, ze se to na nasich silnicich odchazi tak brzo...
Ano čepy se vyměnit opravdu nedají.I já jsem po výměně komplet ramen a myslím si,že to za to stojí:) Navíc,není tak neobvyklé měnit místo čepů,celá ramena.Mé první auto.(fiat-brava).Tak tam jsem měnil taky celá ramena,pravdou je,že tam jedno stálo 1400Kč
Rover 75 2.0 V6 r.v. 99
co říkáte na tento obrázek? podle něj je čep vyměnitelný (nevzdám to a nevzdám )
In da house
Rover 200 1.4Si 75kW
Rover 200 1.4Si 75kW
Podle něj je na tom čepu vyměnítelná prachovka... ale čep samotný ne....