Ahoj tento problem som mal aj ja riesil som to cez tuto stranku. http://www.mgrovercodes.com/rover/75/radio-code/ stalo to zopar eur urcete menej nez to co pytaju tu. Vygenerovanie trvalo asi 5 min pocas ktorych nesmies zavriet stranku. Platil som to cez paypal. Viem, ze asi nepomoze, mam v 75 origos radio je to ten philips harmonic ci ako sa to vola a kod som mal 5975 ( ale myslim, ze kazde auto a radio ma iny ). Rada 1. vyber radio / aj tak budes musiet ak budes chciet cislo autoradia a pozri sa ci to nemas niekde v zadu napisane.
Rada 2. zbytocne neskusaj vymyslene cisla lebo budes cakat dost dlho....
ODKÓDOVÁNÍ AUTORÁDIA - ROVER 75
Re: ODKÓDOVÁNÍ AUTORÁDIA - ROVER 75
Potvrzuju funkčnost, mohlo by to stát sice 200 ale co by člověk pro origo rádio neudělal. Zadal jsem jim VINko a mail, stránka mi sice hodila eror, ale stačil telefonát na uvedené číslo, nahlášení VIN a za 15 minut mi na mail přišel kód. Popřípadě pokud nechcete telefonovat tak tam mají i kontaktní formulář.Peter1983 píše:Ahoj tento problem som mal aj ja riesil som to cez tuto stranku. http://www.mgrovercodes.com/rover/75/radio-code/ stalo to zopar eur urcete menej nez to co pytaju tu. Vygenerovanie trvalo asi 5 min pocas ktorych nesmies zavriet stranku. Platil som to cez paypal. Viem, ze asi nepomoze, mam v 75 origos radio je to ten philips harmonic ci ako sa to vola a kod som mal 5975 ( ale myslim, ze kazde auto a radio ma iny ). Rada 1. vyber radio / aj tak budes musiet ak budes chciet cislo autoradia a pozri sa ci to nemas niekde v zadu napisane.
Rada 2. zbytocne neskusaj vymyslene cisla lebo budes cakat dost dlho....
In da house
Rover 200 1.4Si 75kW
Rover 200 1.4Si 75kW
Tak mám také zakodované radio, vybila se mi baterie, druhý den sednu do auta, radio nehraje, kod nemám - dnes jsem radio vymontovala, opsala si potřebné údaje a teď při pročítání stránek jsem zjistila, že jsem měla opsat ještě ty údaje u čárového kodu . Má někdo nějaký prográmek, jak získat nový kod bez placení, mám typ radia 22DC745/60 a už tady někdo psal, že zrovna tento typ radia přes stránky radio-code.co.uk nebylo k nalezení. jagule
Kolik prosím stálo přes paypal poslání nového kodu?
Kdyby jste někdo potřeboval odkódovat rádio CD-80 tak se mi to nedávno povedlo, v určitém sledu se zmáčnou tlačítka, ještě bych to snad dohledal.
Rover 214Si 12/97, Rover 75 Tourer Contemporary SE 12/04