ZAVÍRÁNÍ SEZOONY 20.10.2012
-
- Kontaktovat uživatele:
ZAVÍRÁNÍ SEZOONY 20.10.2012
Pánové ví někdo jak to vypadá se zavírákem bude nebo ne???
Re: Zavírák
Veru dobrá otázka! Tiež by som bol zvedavý
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Někdo něco ví ... dobrá zpráva je, že Zavírák neumřel a letos bude. V tomto týdnu se objeví přesné informace, prozatím mohu jen prozradit, že se koketuje s termínem 20. října 2012. Je to nakvap, ale okolnosti nám letos nepřejí příliš komfortní čas na přípravu.
Puvodni termin nevyhovuje? 20.10. by pro nas znamenalo neucast, protoze mame jiz dlouhou dobu planovanou oslavu narozenin.... ano, slysite dobre, ne svatbu, ale oslavu
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, Thomas povídal, že tam má pak směnu, takže původní termín zřejmě neklapne. Ještě to u něj prověřím.
Zítra by se měly objevit nějaké oficiální informace.
Zítra by se měly objevit nějaké oficiální informace.
... v poho, kvuli me ani tak ne, ale ostatni to taky muzou mit zaplanovane, ale kdyz to jinak nepujde, tak co uz ....
Nám s Tomem taky moc termín nevyhovuje, počítali jsme spíš s posledním víkendem v říjnu.
Rover 75 2,0 V6 - Hugo
Jejda, jejda dobrá zpráva , že zavírák není vzat na vrakoviště a že žije... , tudíš zanechme trudomyslných myšlenek a pojďme všichni udělat maximum ať vespolek se ještě před nazutím zimáků a spadnutím vloček s kamarády, přáteli ,"postiženými stejnou úchylkou zn.ROVER " na ukončení sezony letošní zase sejdeme a uděláme radost sobě i oceněním pořadatelům účastí radost uděláme..
Dnes vyjdou skutečnosti najevo , zavírák žije !!
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat
Milí přátelé!
Přišel čas na poslední setkání v roce, a tak jsem se rozhodl uspořádat již třetí ročník RC Zavíráku. Program se bude tentokráte odehrávat v oblasti Luhačovic a nádherné buchlovské přírody, která jistě v podzimních měsících poskytne hodně zajímavého k vidění a zamyšlení nad nadcházejícím obdobím klidu, pohody, hromady bílých sraček na cestě, chřipek, pomačkaných plechů od závějí, lidmi tolik milovaného vánočního shonu, hromady hodin doma u sporáků a dalších příjemných záležitostí, které konec roku přinese. A proto vyjeďme do ulic !!!
Oddalme alespoň na jeden jediný den tyto všední záležitosti a setkejme se zase s lidmi, se kterými máme něco společného. Termín Je stanoven na sobotu 20. října 2012 v 10:30 na zámku Buchlovice. Jako tradičně jsem se snažil propojit sraz s úžasným jídlem – letos pro změnu v podání mistrů kuchyňského umění ze 4S* Hotelu Augustiniánský dům, ve kterém jsem domluvil skvělé podmínky pro návštěvu a vstup do restaurace. O prohlídce hotelu ještě jednám. Ceny na těchto stránkách se netýkají RC. V případě zájmu o jednotnou večeři (minimálně 30 lidí) jsem domluvil cenu 250,- Kč/osobu, přičemž jídlo se bude skládat z hlavního chodu a dezertu (o pokrmu ještě rokuji s naším šefkuchařem). Kdo bude chtít, může samozřejmě využít nabídku ala´Carte a vybrat si pokrm sám.
Začátek srazu bude na zámku v Buchlovicích s možností prohlídky, fotografováním s úžasnou scenérií, posléze bude rozchod na oběd, spanilá jízda k hotelu AD v Luhačovicích a pro zájemce výše uvedená společná večeře v úžasné restauraci Symfonie.
Jelikož mi letos na pořádání srazu nezbylo moc času, omlouvám se za program ochuzený o výšlap na nějaký tradiční místní krpál (příště se opět polepším). Podrobnosti budeme průběžně doplňovat, sledujte diskuzní fórum.
RCMG zdar.
Přišel čas na poslední setkání v roce, a tak jsem se rozhodl uspořádat již třetí ročník RC Zavíráku. Program se bude tentokráte odehrávat v oblasti Luhačovic a nádherné buchlovské přírody, která jistě v podzimních měsících poskytne hodně zajímavého k vidění a zamyšlení nad nadcházejícím obdobím klidu, pohody, hromady bílých sraček na cestě, chřipek, pomačkaných plechů od závějí, lidmi tolik milovaného vánočního shonu, hromady hodin doma u sporáků a dalších příjemných záležitostí, které konec roku přinese. A proto vyjeďme do ulic !!!
Oddalme alespoň na jeden jediný den tyto všední záležitosti a setkejme se zase s lidmi, se kterými máme něco společného. Termín Je stanoven na sobotu 20. října 2012 v 10:30 na zámku Buchlovice. Jako tradičně jsem se snažil propojit sraz s úžasným jídlem – letos pro změnu v podání mistrů kuchyňského umění ze 4S* Hotelu Augustiniánský dům, ve kterém jsem domluvil skvělé podmínky pro návštěvu a vstup do restaurace. O prohlídce hotelu ještě jednám. Ceny na těchto stránkách se netýkají RC. V případě zájmu o jednotnou večeři (minimálně 30 lidí) jsem domluvil cenu 250,- Kč/osobu, přičemž jídlo se bude skládat z hlavního chodu a dezertu (o pokrmu ještě rokuji s naším šefkuchařem). Kdo bude chtít, může samozřejmě využít nabídku ala´Carte a vybrat si pokrm sám.
Začátek srazu bude na zámku v Buchlovicích s možností prohlídky, fotografováním s úžasnou scenérií, posléze bude rozchod na oběd, spanilá jízda k hotelu AD v Luhačovicích a pro zájemce výše uvedená společná večeře v úžasné restauraci Symfonie.
Jelikož mi letos na pořádání srazu nezbylo moc času, omlouvám se za program ochuzený o výšlap na nějaký tradiční místní krpál (příště se opět polepším). Podrobnosti budeme průběžně doplňovat, sledujte diskuzní fórum.
RCMG zdar.
Další informace.vstup stojí 120,- dospělí, 70,- dítě , starší 65 let to mají po ověření věku za 100,- . Ještě jedna informace, jak jste si všimly te krasne fotky výše, tak zrovna jednám o povolení k vjezdu několika vybraných aut až na nádvoříčko ke kašně a posléze budou tyto auta i členove RC zvěčněni. Zítra to budu řešit s paní ředitelkou.
Byl bych velmi rád kdyby jste mi kdokoliv bude mit zajem mohly potvrdit učast na společné večeři nebo mi dát košem, protože zabukovat takovou restauraci není jen tak a potřebuji znat zavazně ůčast. Časový harmonogram a sled událostí postupně doplním.
děkuji za povzbuzující skoro citátpaci píše:Jejda, jejda dobrá zpráva , že zavírák není vzat na vrakoviště a že žije... , tudíš zanechme trudomyslných myšlenek a pojďme všichni udělat maximum ať vespolek se ještě před nazutím zimáků a spadnutím vloček s kamarády, přáteli ,"postiženými stejnou úchylkou zn.ROVER " na ukončení sezony letošní zase sejdeme a uděláme radost sobě i oceněním pořadatelům účastí radost uděláme..
... i bez kopce to bude pekny sraz
... navrhuji na zamku vyfotit od kazdeho modelu kus.... bohuzel za XW bude muset byt pritomen nekdo jiny
... navrhuji na zamku vyfotit od kazdeho modelu kus.... bohuzel za XW bude muset byt pritomen nekdo jiny