podvozek
Re: podvozek
16tky v serii se davali u eFka jen na Trophy a edici "Brooklands"...
MGF MKI prestavba na TF - prodano
MG ZT-T 190 MKI - zniceno
a kdyz poradne svezeni, tak MK Indy 520kg 140ps
MG ZT-T 190 MKI - zniceno
a kdyz poradne svezeni, tak MK Indy 520kg 140ps
-
Ještě na edici The Wedgwood SE (July, 2000) a The MGF Freestyle (Autumn, 2001). Neví někdo, kolik váží kolo z MGF včetně pneumatiky v 16" provedení se standardním rozměrem, resp. jaký je váhový rozdíl proti 15" VVC - 205/50 R15?
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775
Ta vaha by mne taky zajimala... sic kola z dvoustovky a ZRka mam zvazena.... 15" - 14kg, 17" - 18,5kg ...
Tady je nejkompletnější přehled, co jsem našel :http://www.mgf.ultimatemg.com/ v sekci suspension.
čus, mám Fko a koupil jsem to na origo 16" nově naplněný HG a na roletě a nebo mizerný cestě to je fakt kostitřas, ale srovnával jsem to s klukovým H coupé a to samý,, nízkoprofil guma a mizerná cesta si prostě nesedí. Tak nohu z plynu, užívat si vítr ve vlasech a na dobrý cestě vezmi za plyn. Na tankodrom je offroad, tady hold pomalu,,
Mám Trophy a nezdá se to nějak tvrdý. Měl jsem Seat Cupru a tam byl tvrdý podvozek jak motokára.