sorry gyzmo/jaroy ale snad každý,kdo si kupoval Rovera,tak věděl do čeho jde,tak žádné výmluvy.
Snad žádný ňouma si nekoupí takové auto,aby si o něm nezjistil ty "nejdůležitější" informace,které ho budou totálně štvát v provozu,třeba jako dotahování oken,kapky do střechy atd.
Já bych snad tóny kapek deště na střechu mohl chválit,krásně se u toho cíleně usíná

Mám kolem sebe lidi,kteří si klepali na čelo,jak si vůbec někdo může koupit zkrachovalou automobilku a za rok už si taky pořídili Rovera.
Já bych si osobně Fábii nepořídil ani za zlaté prase už jen proto,že to zní jakoby to jelo na baterky.
Kdyby R75 byla pro staré senilní dědky jak uvádíš,tak v tom případě nechápu proč by jsi nemohl pochopit že mladí lidé třeba jako já si tohle auto vůbec kupujeme.
Co by jsme dělali,kdyby nám někdo naboural Rovera? Co by,opravili,ne?
R75 v počátku se slušnou výbavou se dostala slušně za hranici milionu kč a teď už jsou to auta za hodně slušnou cenu.Ten,kdo teď nezná hodnotu těchto vozů,tak se jich sám zeptej kolik by řekli že to stojí a budeš se kolikrát sakra divit.
Co třeba mě fascinuje na Roverovi? Rozhodně jedinečnost,vyjímečnost,luxus,prostě odlišnost,to,co ti tvá Fábie s prominutím teda fakt nezajistí.
Tvého Rovera se fakt co nejrychleji zbav,protože je to fakt zbytečné jej vlastnit,když tam člověk na tom autě hledá hňupiny,co ho neuspokojí k obraz svému.
A pokud chceš mít své auto spolehlivě opravené a ať už tě tam žere za závadu cokoliv,dej to tomu,kdo těm autům rozumí.Tohle není koncern!