šrot
Re: šrot
rover100....takovéhle banování je dost nedůstojný fanatismus. Myslím, že duševně vyrovnaný člověk unese kritiku. A když je to provokace - tu je nejlepší ignorovat.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
kto tu vychvaluje skodu? to co za somariny? JaRoY pokial viem, POROVNAL fabiu s Roverom. on zato nemoze ze obycajna skoda je lepsia ako ten vas nadupany rover
a keby som presiel z nejakeho BMW na Rover? asi by vas porazilo z toho co by som tu ja napisal. a navyse Rover je milionove auto BMW napr. 320d nieje za milon a myslim si, ze je ovela lepsie skonstruovane ako ten vas nadupany roverik. nemate sa cim branit pretoze viete ze rover je srot a vzdy bude. preto skrachoval. nemate sa cim branit len vymyslate ze ja som JaRoY a JaRoY je zas Gyzmo. bezzmyselne urazate nevynnych ludi ktory len kritizuju auto. kus plechu a umeliny. Ja zato nemozem ze ROVER bola neschopna automobilka a vyrobila hovadinu. zbytocne na to doplacaju nevynny ludia ktory si chceli kupit poriadne auto. myslim, ze hovorim aj za JaRoYa. a pre tych nechapavych a menej inteligentnych JA niesom JaRoY !!! keby som povedal ze rover je paradne auto a jaroy by povedal to iste tak to by ste nas uz nebrali ako jednu osobu vsak? ale povieme na rover nieco zle a uz sme jedna osoba
100 ludi 100 nazorov. mne napriklad nevadia nejake veci co spomenul JaRoY ale zas mi vadia ine veci ktore nespomenul JaRoY. kazdemu vyhovuje a prekaza nieco ine. ale nie. vy ste uzavrety a na Rover nepoviete nikdy nic zle aj ked vas seru veci ktore su tam " nedotiahnute "

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
ooooo tak uz sme dvaja
a o par hodin mozno ani to nie budeme zas jeden. super chlapi. hore dole, dopredu dozadu, do lava do prava. ved si uz vyberte. ale neodbacajme od temy. bavime sa o ROVERY 75 o nadupanej limuzine ktora nema chybicky 

-
- Kontaktovat uživatele:
chodis na toto forum? moje fotky tu: http://www.roverclub.cz/bb3/viewtopic.php?f=9&t=6740
sajfi píše:JaRoY/ Gyzmo,můžeš nám sem prosim hodit foto svojí 75?
ROVER 75 TOURER CDTi

-
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se ostatním adminům, prohlížel jsem si nahlášení od Jaroye a omylem jsem to smazal. Po tolika letech, a já se takhle škaredě překliknu... Bohužel už si nepamatuju na co si to tam stěžoval...
Vzhledem k tomu, ze tato diskuze k nicemu nevede a jeji obsah nelze zaradit ani do sekce Off Topic, tak to tu zamykam. Jinak Gyzmo, pokud mas s autem problemy, potrebujes poradit a zjistit proc tvoje auto nefunguje, zaloz si tema o svem aute, dej tam fotky, popis toho kde, za kolik a proc jsi auto koupil, popis zavad a muzeme se ti pokusit pomoct a poradit. Pravda je takova, ze posledni dobou se na bazarovem trhu objevuji petasedmy lacine a pochybneho puvodu, takze se dost dobre mohlo stat, ze jsi se stejne jako JaRoY stal obeti bezcharakterniho prodejce. Dekuji za pochopeni vyzvy