odpojeny kabel z coho?
- Roman620ti
Re: odpojeny kabel z coho?
Aspoň vidíte, že je to ještě vyrobený v době, kdy se nešetřilo na nějakém drátu, jako je to v dnešní době, kde už je elektroinstalace jen na potřebné věci a vyšší výbavu už jen tak nedodáme. Někdo tu kdysi psal, že si dokoupil starší el roletu zadního okna a použil klasické konektory, které byly v autě (r75) připraveny ale nevyužity

2x Rover 620ti
foto c1. mam zapojeny a vede do podbehu takze asi desticky c.2 se me tam taky jen tak vali 
Rover 220 Sdi (99)
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
Rover 75 Tourer CDTi (04)
Škoda 130L rally https://www.youtube.com/watch?v=wKCL7N__AfM
To byla moje maličkostRoman620ti píše:..... Někdo tu kdysi psal, že si dokoupil starší el roletu zadního okna a použil klasické konektory, které byly v autě (r75) připraveny ale nevyužity![]()
Taky jsem našel v motorovým prostoru konektor, ale není ho kde zapojit. Ptal jsem se na to Mirdy (z Olomóca) a prej: "Když všechno funguje, tak se v tom nehrab a neřeš to"
Tak to neřeším.
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Taky to nemám zapojený, kdybyste to nenapsali tak to ani nevím.
-
JaRoY
- Kontaktovat uživatele:
este som aj nasiel pod volantom vlavo konektor, aj v pravo pod odkladacou schrankou. A este aj pod ovladanim klimatizacie.
ROVER 75 TOURER CDTi

-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Takovejch tam je.. Však ti psali že kabeláž je tam nachystaná na všechny možný doplňky.
Já mám 75 v plné palbě a taky mám v motorovém prostoru jeden nebo dva konektory a nevím co s nima ---taky mi bylo od dost dobrého mechanika přes elekriku řečeno:
na autě funguje všechno,tak to neřeš.
Rover 75 CDTi r.v. 2005