pri vymene, ma aj upozornil aj som sam zistil niektore chyby aj tak som to auto bral. povedal mi ze je zle cerpadlo, vedel som ze sa neda otvorit zadne sklo na kufri. O termostate som zistil az ked prisla zima. to ze nesiel ventilator som az potom zistil. dokonca aj kolesa hucali vzadu, povedal ze su to gumy, ja som myslel ze to je lozisko , nakoniec to bolo len v gumach. takze vedel som o dost chybach. Ja som to bral tak ze si viem dost veci poopravat. Ja som to bral ze premna je to vyhodna vymena. Ja si myslim ze lepsiu ponuku by som nedostal. Auto sa mi pacilo. Stale som chcel mat auto co nema hocikto. Fabiu som si musel poupravovat aby bola vynimocna.
Trunda píše:Njn... dal jsi se na nelehkou cestu, tak bojuj bojuj... určitě z toho půjde udělat opět voňavka, jen to chce trpělivost.... víš, že když se tu slušně zeptáš na radu, tak že ti tu někteří ochotně rádi poradí, přičemž se to může obejít i bez invektiv, které tu kolikrát pramenily z nedorozumění.
Jsem rád, že se trošku vyjasnilo to, jak to s tím autem vlastně je....
Ja som sa tu aj pytal ked nieco som chcel vyriesit. Vzdy som slusne pisal. A ked som bol s niecim nespokojny, tak som napisal ze som nespokojny, ale vsetko slusne. Len niektori uzivatelia ma zacali odsudzovat, potom som mal pocit ze vsetci ma tu beru za nejakeho zleho, ze som si dovolil nieco zle napsiat na to auto.
cvrko píše:Když budeš potřebovat nějaké díly,tak na vrakoviště v Jeseníku dnes dovezli 75 Tourera,ale nevím,jaká je jeho motorizace

aj unas na slovensku je dost roverov na suciastky. Ale ja vacsinou beriem z polska z allegro.