Sajfiho dvoukilo :-)
Re: Sajfiho dvoukilo :-)
No vidíš
... no a tak cos měl teda v merku?

Od známího sem mohl mít Land Rover Freelander,ale já chtěl starý Mini ve kterém se mi povedlo povozit 

Jé.... já myslel kdoví co jsi chtěl mít.... Miník je bomba na blbnutí, ale určitě né na běžné ježdění po českých silnicích.... a upřímně, tvoje dvoustovka je větší raritka 

Pro koho ne? 

mini se líbí každému 

Mít ještě menší auto než R200, tak už nevim kam bych se tam ale skládal =D I když 200 je dcla veliká 

já měřim 186 a vážím 110kg a v pohodě 

Já sem poměrně malej
mam jenom 180
Ale když nejsem ostříhanej a nepovedou se vlasy, tak se v zatáčce dotýkam stropu =D Ona ta 200 je veliká, vepředu určitě, jen děsně nízká.. A vzadu? Díky Bože za to že řídím 

taky občas líznu strop
.No vzadu sem seděl jednou,ještě k tomu mam třídveřáka,tak mi trvalo než sem se tam nasoukal
.No spolujezdci vzadu už si zvykli,nic jiného jim nezbývalo

Tak sem se dneska nudil a udělal si novou manžetu řadící páky
kombinace kávově bílé a černé bude i na stropnici a ve výplních dveří,ale bude tam prošití jako ve 200 brm (čtverečky) a podlepené molitanem,aby to nebylo tvrdé,tak snad to bude hezké... .

kombinace kávově bílé a černé bude i na stropnici a ve výplních dveří,ale bude tam prošití jako ve 200 brm (čtverečky) a podlepené molitanem,aby to nebylo tvrdé,tak snad to bude hezké... .
Vypadá to dobře .. Ta orange je trošku šílená v BRM
Když to vidim .. nemáš někde návod jak vyndat to dřevo ze středovýho + nad airbagem ? Chci to dát do černý, jen ještě nevim, jak se to vyndavá ..
Kdybys nahodou měl nákej návod na netu, podle kterýho si to dělal ..

Když to vidim .. nemáš někde návod jak vyndat to dřevo ze středovýho + nad airbagem ? Chci to dát do černý, jen ještě nevim, jak se to vyndavá ..

Ze středovýho nevim,to zjistim zítra,já jenom sundal tunel a dřevo s ovládáním topení tam zůstalo,ale vypadalo to,že to je na 2 šroubech
a nad airbagem u spolujezdce ho jenom něčim opatrně vydloubni,drží ho takové 2 packy,já tam nalepil carbon folii,ale půjde pryč a místo dřeva chci leštěný hliník
a nad airbagem u spolujezdce ho jenom něčim opatrně vydloubni,drží ho takové 2 packy,já tam nalepil carbon folii,ale půjde pryč a místo dřeva chci leštěný hliník

Dřevo na středovém panelu sundáš následovně:
1. Sundáš středový panel - 2šrouby na každé straně,sundat hlavici řadící páky a vytáhnout ovládání oken (něčím opatrně podebrat).
2. Povytáhneš panel - musíš odpojit všechny konektory a vytáhnout rádio
3. Panel opatrně vytáhneš
4. Dřevo vycvakneš ze 4 plastových zobáčků ,ale musíš ještě vytáhnout ty 2 plastový posuvné tlačítka na ovládání cirkulace vzduchu v autě.
Nářadí - Křížový šroubovák a plochý šroubovák na podebrání plastu na ovládání oken,ale opatrně aby si to nepoškodil
1. Sundáš středový panel - 2šrouby na každé straně,sundat hlavici řadící páky a vytáhnout ovládání oken (něčím opatrně podebrat).
2. Povytáhneš panel - musíš odpojit všechny konektory a vytáhnout rádio
3. Panel opatrně vytáhneš
4. Dřevo vycvakneš ze 4 plastových zobáčků ,ale musíš ještě vytáhnout ty 2 plastový posuvné tlačítka na ovládání cirkulace vzduchu v autě.
Nářadí - Křížový šroubovák a plochý šroubovák na podebrání plastu na ovládání oken,ale opatrně aby si to nepoškodil

Dííky..
Vypadá to moc jednoduše