Tak mám jednu čerstvou informaci...
Volal jsem do Zlína a kontrolu přestavby mi udělají

Takže procesně už bych neměl mít žádný problém legalizaci přestavby dokončit.
Je tu ale jedno pro mě aktuálně vážné ALE....
... čeká mě kontrola ve Zlínu a STK a musím to všechno absolvovat na valníku. Proto musím sehnat někoho s autem, valníkem, řidičákem a pro jistotu se známostí na STK a k tomu všemu na téměř celý den -> to nebude stát málo peněz.
Ve Zlínu mi nebyli schopni říct přesně kolik za to, ale prý řádově kolem 4.000,-
Na STK to je do 2.000,- a na úřadu další 1.000,-
... to, že mě jen pitomé papírování bude stát víc, jako materiál a práce dohromady, mě teda ani ve snu nenapadlo... je ale fakt, že za to může debilita úředníka. Na STK jsem zjistil, že on nemá vůbec žádný důvod chtít to ověření přestavby, že bohatě stačí papírové svolení od zástupce značky a technicky pak normální kontrola přestavby na STK... takže kvůli úředníkovi se mi finální rozpočet zvedá o nemalé peníze.
Co už.... cesty zpět není a byla by škoda tenhle projekt nedokončit, takže hold budu muset někde pochránit nějaký peníz a dokončit to, hlavně aby už to bylo z krku

.... nehledě na to, že moje milá ženuška se na mě dívá moc moc škaredě, bo je fakt, že potřebujeme peníze sypat jinam.