Koroze je zlo
Koroze je zlo
Máme doma rozepře s tátou .. Táta je pro to, abych koupil starej, ale nezrezivělej blatník na vrakáči, za svuj starej zrezlej a přestříkal ... Já sem názoru, že koupim někde v Kelly nebo tak novej .. Ale prý to je číná a to dvou let to zrezne znova .. Nějaký názory ?? Navíc sehnat čistej blatník za 200, je snad nemožnej ukol ne ?
Re: Koroze je zlo
... taky jsem slyšel názor, že ty druhovýrobní plechy jsou šmejdy.... když už, tak koupit originál u Rimmerů http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001286 .... ale lepší asi fakt je koupit na vrakovišti zachovalý kousek a přestříkat.... resp. na dvoustovku bys určitě sehnal i v barvě....
Jinak souhlas, rez je mrcha pitomá, hnusná, zlá a nenechá se jen tak zahnat....
Jinak souhlas, rez je mrcha pitomá, hnusná, zlá a nenechá se jen tak zahnat....
No v barvě .. Nejsem si jistej tim v barvě, moc zelenejch sem neviděl Ale určitě by to bylo lepší .. Ale kde sehnat takovej dobrej kousek.. Nezrezlej.. Nehci aby mi novej plech do 2 let zrezl ..
- Roman620ti
Novej blatník z druhovýroby je uplně na ho*vno, ten původní když nebude poškrábanej, je velice dobře ošetřen proti korozi. A především ten původní půjde namontovat, kdežto ten z kelly nebude pasovat a stráví se tím mnohem více času a nervů a výsledek bude stejně na hov*no.
2x Rover 620ti
Tak jen najít nepoškrábanýho krasavce někde =D Díky lidi ..
Kolik by se to tak mohlo pohybovat .. Žádnej sem zatím nenašel, ale viděl sem vrakoviště, kde chtěl za jeden přímo otřesně rezavej 500 ..
No ja jeden mam a myslim ze v paradnim stavu... Ale jen pravou stranu.... A v modre barve....
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
mrkni na sz
Jarku! Nech me taky neco prodat Taky se toho potrebuju zbavit
.... Jo a zapomnel jsem dodat, ze je to z R200Vi ... Muzes pak machrovat, ze mas 145konovy blatnik
.... Jo a zapomnel jsem dodat, ze je to z R200Vi ... Muzes pak machrovat, ze mas 145konovy blatnik
Bohužééél... 145 konový blatník je asi úžasný ale já potřebuju levačku
Tak to nemohu slouzit .... Ja sem konecne budu muset sepsat, co mam k odkoupeni, sic toho moc neni, bo vetsinu si syslim pro horsi casy
Možná kdybys měl krytky pro mlhovky, do nárazníku .. chci dávat denní
Auto bylo dokonale omlaceny ze vsech stran, takze mam vlastne jen ten blatnik, jedny dvere a viko kufru, ktere ale potrebuje lak....
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Připomíná mi to zkušenost, jak po nás chtěli
za kapotu Fiat starou lehce orezlou 1000,-
a nová stojí v Kelly s DPH bez slevy 880,-
takže je mám za nenažrance a vrakovištím se celkem vyhýbám.
za kapotu Fiat starou lehce orezlou 1000,-
a nová stojí v Kelly s DPH bez slevy 880,-
takže je mám za nenažrance a vrakovištím se celkem vyhýbám.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97