Zdravím všechny,
tak jsem se konecne rozhodl taky zakoupit jednoho toho Rovera. Bohuzel moje zkusenosti a informace jsou pouze z internetu takze bych ocenil kazdou radu na co si dat při koupi pozor ( je mi jasne ze to je starsi auto takze defakto na vse ).
Koupit bych chtěl Rover 75 CDt (i) ale zatím jsem na pro me dostupne kousky moc nenarazil. Jedine co jsem nasel je : http://auto.bazos.cz/inzerat/22488520/r ... 20-cdt.php ale tam je nejaky problemek co se spojky tyce, takze nevim jestli to ma cenu aby ta oprava nebyla drazsi nez cele auto.
Za kazdou radu nebo tip co koupit vsem předem dekuji.
Rover 75 - Koupe
-
Re: Rover 75 - Koupe
Pokud vše funguje, tak je to OK. Určitě bude podřenej, ťukance od kamínků, omakanej interiér atd. U té spojky pokud se jedná o hlavní spojkový válec, tak ten se dá opravit do 1000kč. Pokud jde o pomocný spojkový válec, tak to je dražší, protože se doporučuje vyměnit celou spojku. Ale teď netuším, kolik stojí, 8tkč???????
Pokud při přejezdu nerovnosti uslyšíš tupé rány, tak je potřeba vyměnit ramena, silentbloky, čepy řízení, tyčky stabilizátoru, prostě buď vše nebo něco z toho.
Jak říkám, pokud vše funguje, tak bych se nebál. Jo a optej se, jestli má dva klíče. Jeden je MÁLO!!!!!!!!!
Pokud při přejezdu nerovnosti uslyšíš tupé rány, tak je potřeba vyměnit ramena, silentbloky, čepy řízení, tyčky stabilizátoru, prostě buď vše nebo něco z toho.
Jak říkám, pokud vše funguje, tak bych se nebál. Jo a optej se, jestli má dva klíče. Jeden je MÁLO!!!!!!!!!
-
pokud by to stalo jak pises tak OK. Akorát budu muset nekde v Praze nebo pobliz najit servis kde me to někdo udela. Ještě by me zajmalo na kolik by vysla ta predni naprava, aspoň orientacne. Hlavne by se me hodil kdyby se me povedlo sehnat nekoho kdo se v tom vyzna ze by se tam se mnou na to podival. Pokud by se nasel někdo z Prahy nepo popřípadě v okoli prodeje byl bych rad, ale to nevim jestli se me zadari.
V Praze dělá Rovery p.Mareda, někde je na něho tel.číslo. S tou cenou je to tak, že zakoupení v ČR cca 15tkč, když si to necháš dovézt z UK od Lenhama, tak podstatně míň.
-
To jsem tu nekde cetl, jen jsem si nebyl jisty jestli to tam porad funguje.
Určitě to funguje.
-
Tak to je OK, nastesti o mam kousek od baraku