angel eyes
-
angel eyes
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s instalací angel eyes? Na pár vozem MG ZT, ZR, jsem to viděl, tak si myslím, že by to mohlo slušet i mé 75. Mám stará světla, takže pravděpodobně bych musel koupit čočková a pak teprve řešit angel eyes. Objednal jsem si tyto http://www.meanmachines.biz/store/rover ... -halo.html
díky za postřehy.
díky za postřehy.
Re: angel eyes
Ad1) Proč to píšeš do inzerce mezi nabídky
Ad2) Podle mýho tímto trendem zkazíš design Rovera
Rover 75 2,5 V6 Connoisseur r.v. 2000
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Přesunuto ...
ahoj už sa to tu riešilo dávnejšie...nájdi si túto tému a tam to máš celé popísané..názov témy neviem
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
Nejsem si jistý, že se to tu nějak extra řešilo... je tu jen téma o "angel eyes" světlometech na R200, ale kolem pětasedmy nic..... ale hledal jsem jen zběžně...
Za mě... na ZTčku by to mohlo být pěkné, ale k těm chromům na R75 mi to osobně moc nesedí... navíc to nelze používat jako náhradu denních světel a se zapnutýma potkávačkama i když projektorovýma to nebude mít efekt....
Za mě... na ZTčku by to mohlo být pěkné, ale k těm chromům na R75 mi to osobně moc nesedí... navíc to nelze používat jako náhradu denních světel a se zapnutýma potkávačkama i když projektorovýma to nebude mít efekt....
-
Rozumím a omlouvám se.
AlešB píše:Ad1) Proč to píšeš do inzerce mezi nabídky
Taky jsem to zvažoval, ale stačilo dat do interieru bile led svetla misto zlutych zarovek a uz i to vypadalo strasne Spis nez angely by byly lepsi zarovky s bilym svetlem, ale vzhledem k tomu ze vydrzi cca pul roku a prasknou to nema smysl.
In da house
Rover 200 1.4Si 75kW
Rover 200 1.4Si 75kW
-
tohle jsem našel na ebay. tak nevím, kéž by s tím měl někdo zkušenosti, nechce mi v autě něco zničit, ale kulatá angels eyes se mi fakt líbí.
http://www.ebay.com/itm/7-HALOGEN-H4-12 ... 93&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/7-HALOGEN-H4-12 ... 93&vxp=mtr
.. to jako že to je aj s parabolou? Sodoma Gomora.... toho bych se bál, že to pak bude svítit úplně mimo....
-
no právě, je to komplet. Nechci to riskovat a být ten, který udělá na autě víc škody než užitku... škoda. fakt by se mi to na autě líbilo..
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně to není na Rover 75 ... tedy vlastně je, ale ne na ten, který myslíte. Podle prodejce to pasuje na model z 50. let, ačkoli netuším, proč by někdo na P4 dával tenhle čínský humus?
-
Aha. Nebudu si zbytečně vymýšlet, hlavně ať auto jezdí. Teď mě něco stálo, tak má zas na nějaký čas utrum . Kotouče, destičky, silentbloky, čepy, thermostat a je to.