Nepovezu přece Coupé na plaťáku, aby ses moch pokochat (má furt ještě nemocný kolo, původní rozvody a SPZ v depu...) a taky to určitě hrozně papá a mohlo by mě to sežrat

oukej, dorazimeKDB píše:Jo a na tý pumpě budu teda po sedmej.
Oki ranní káva v Hk a začíná krásný denJarda píše:Mě letos votvírák bohužel nevyjde, ale ranní kávu na OMW v HK si s váma přijedu dát![]()
hele v poho jeďte v klídku nehoňte se tak jen do těch 180 ti , ať to moc nežereMiskjo píše:o 7:40 na OMW v HK?ste sa zblaznili? to nedame ved len o nejakej 7:00 budeme vychadzat z Prahy smer HK.. a to este sa k nam pripaja KDB. ja by som to radsej posunul na nejaku 08:20 OMW.. no ale urobime co sa da. cisla uz mame vymenené
inak Majkl, bud v klidu... mam navigaciu a vsetky prejazdove body uz nahodene, trafime![]()
jupí tak před 8 mou v HK minimini srazJarda píše:Mě letos votvírák bohužel nevyjde, ale ranní kávu na OMW v HK si s váma přijedu dát![]()
Šikulko kdyby Ti prý ta muzika už výtlukami baterky , váhou a taak překážela, tak múj mladej jak viděl fotku , tak by ji ji prý i zadarmo vykuchal ...Majkl píše:No počkej, ještě nevíš jestli tam v 7"40 budeme. Uděláme co půjde, ale ne že nám ujedete ... my ze západu to tam neznááámeee . Tak kdyžtak chvíli strpení, budu průběžně volat kde se nacházíme.
No a jinak jsem dělal auto, poslouchal rádio, a vytřískal si baterkuTo to začíná teda :DDD