Vyměna Spojky
Vyměna Spojky
Zdravim roveraci mam prosbičku nemužete mi tady popsat nějaky postup jak bych mohl tu spojku vyměnit at nesundam něco co bych nemusel děkuji moc za odpovědi Mam Rover 620 Ti
Re: Vyměna Spojky
Tak beru z5 spojkou to nebude to co mi to děla nebo spiš už neděla nešlo mi řadit tak jsem si myslel že to bude asi spojkou ale pak jsem tady četl ruzne problemy od jinych uživatelu tak jsem se šel mrknout pod auto a našel jsem uplně mokry spojkovy valec když jsem zkoušel spojku odvzdušnit tak pořad teče. Potřeboval bych poradit kde bych ten spojkovy valec sehnal za rozumnou cenu Děkuji za odpovědi :
Ahoj, řešil sem stejnou věc. Nakonec pomohlo, když se váleček rozebral a složil a od tý doby už tak dva roky jezdím
Taky sem si nechal udelat tesneni. Bohuzel nejde sehnat, nebo aspon ne na ten druhej spojkovej válecek. kouknu po nem, jestli jich nenajdu vic. Kdyz se delaly, tak sem jich nechal udelat vic, ale kdo vi kde je jim konec.
Zkus se podivat po opravny sade, treba to nekde najdes.
Taky sem si nechal udelat tesneni. Bohuzel nejde sehnat, nebo aspon ne na ten druhej spojkovej válecek. kouknu po nem, jestli jich nenajdu vic. Kdyz se delaly, tak sem jich nechal udelat vic, ale kdo vi kde je jim konec.
Zkus se podivat po opravny sade, treba to nekde najdes.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Spojkovej váleček k převodovce na tíčko seženeš v autokelly, stačí napsat do vyhledávače orig. číslo CDU2121 a cena je +-1300kč, už sem je měnil na obou autech...
2x Rover 620ti
A nestaci ho zrepasovat? Nebo teda me to stalo stovku za jedno tesneni, ktery sem tam nakonec jeste ani nedal a auto jezdi dal
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
No co si pamatuju, tak ten starej váleček sem tam hodil kapku brzdovky, neřešil sem to a doma měl už připravenej novej, až jednou mi to naštěstí skoro u baráku vyběhlo ven a spojka nefunkční. Takže sem se musel rozjíždět na startér a jet jak idi*ot na dvojku. Raději sem je vyměnil a měl bych mít klid. Ono za ty roky už je váleček i ten vnitřek vychozenej, tak je lepší dát novej, ale bude to fungovat i jak říkáš s novou gumičkou. Ten hlavní u pedálu sem nakonec neměnil za novej, ale jenom nový gumičky, protože ten novej válec byl pchybně vyrobenej a to sem čuměl na tři výrobce no a líbil se mi víc ten původní.
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Odkud jsi? Někde bych možná našel těsnící gumičku dovnitř
Johny, nedával sem ti jednu z těch, který sem nechal dělat?
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
zdravim vas všechny co mi pišete jsem ze Studenky u Noveho jičina dnes sem sehnal spojkovy valec z acorda ale je skoro stejny ale abych nasadil tu trubku s tou kapalinou tak mi tam zavazi jakasi naprava takže sem ho kupoval zbytečně kdyby jste nahodou fakt někdo měli ty těsnici gumičkuu tak bych byl moc rad kdyby mi ji někdo prodal at zbytečně zase nekupuju novy spojkovy valec. ale mam ještě dotaz nasadil sem tam zpatky ten stary ovzdušnil ale stale když nastartuju motor nejde mi zařadit ani jedna rychlost prosim poradte mi co to muže byt ja už si nevim rady myslite že by mohl byt ještě v pr....... ten spojkovy valec u pedalu nebo něco v převodovce? to doufam ne . a když už jsem se tak rozepsal tak mam ještě jeden problem měnil jsem turbo a jak sem nasadil nove vše sem nasadil tak při nastartovani mi pořad sviti baterka ja už chci zase jezdizt
K tomu spojkovemu valecku, staci se podivat, jestli ten prvni netece. A ten druhy bohuzel z accorda nejde. To tesneni jde nechat vyrobit, ale je potreba ze specialniho materialu, ktery zvladne jak vysoke teploty, tak hlavne DOT 4ku.
dělali mi to tesneni nekde na cernokostelecky, nebo kde to bylo...tusim ze to dokonce bylo tohle
http://www.dimer.cz/tesneni/praha_PH.html
A k tomu turbu...jestli ti sviti baterka, tak to je problem s alternatorem, ktery ti nedobiji. Takze zkontrolovat remen, a zjistit, jestli altik neco dava nebo ne.
dělali mi to tesneni nekde na cernokostelecky, nebo kde to bylo...tusim ze to dokonce bylo tohle
http://www.dimer.cz/tesneni/praha_PH.html
A k tomu turbu...jestli ti sviti baterka, tak to je problem s alternatorem, ktery ti nedobiji. Takze zkontrolovat remen, a zjistit, jestli altik neco dava nebo ne.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
-
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím že tu gumičku mi dal Ondra co vrakoval Tičko, ale už si to asi nepamatuju
Jojo, s tím jsme to tam objednávali ten už si jezdí v bmw.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo to jsem ještě viděl, když jsem tam byl pro zbytek dílů
tak chlapi uspěšně jsem vyměnil ten spojkovy valec fakči dobře konečně mi to zase pěkně řadi . Ale vyskytl se mi dalši problem sviti mi kontrolka na baterku takže mi to asi nedoboji protože jsem se projel a jak jsem dojel k baraku tak už nenastartoval a za jizdy mi blika kontrolka baterky a když zvyšim otačky tak přestane co to muže byt poradte
-
- Kontaktovat uživatele:
S nejsvětší pravděpodobností ti odešel altík, může bejt taky problém v kostře motoru( ale to by to nestartovalo) nebo ve vývodu + z altíku(ten tlustej kábl), nebo u baterky ve svorkách