Jakej motor do 200 RF
Re: Jakej motor do 200 RF
Pěknééééééé 

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Ty ale kdyz tak premyslim, ty bys autoelektrikare nemel vubec potrebovat.... Motor jsi mel z Coupe, takze pojistkovku jsi mel napojit na zbytek konektoru ktere vedou do kabiny a pak jsou tam asi ctyri konektory vedouci k pristrojovce a ty by mely byt kompatibilni... A pak bylo potreba uvnitr prehodit jednotku alarmu, kterou jsi od Pumy taky doufam vzal... No pokud ne, tak ti to s ECU sparuje Lenham....
Mimochodem mel jsi dat pryc ABS... Coz se tam neskutecne plete, zabira misto a je to akorat tezky heblo, s kterym jsou u stareho auta problemy...
Nicmene prace jeste hromada, ale vysledek bude stat za to.... Neverim tomu, ze s timhle zustanes jen u toho, ze z toho bude Show-car a ze to posunes jeste dal a budes pokracovat na podvozku, aby se s tim dalo trosku jezdit..... Drzim palce
Mimochodem mel jsi dat pryc ABS... Coz se tam neskutecne plete, zabira misto a je to akorat tezky heblo, s kterym jsou u stareho auta problemy...
Nicmene prace jeste hromada, ale vysledek bude stat za to.... Neverim tomu, ze s timhle zustanes jen u toho, ze z toho bude Show-car a ze to posunes jeste dal a budes pokracovat na podvozku, aby se s tim dalo trosku jezdit..... Drzim palce

-
Fotky budou, udělám stoho pak nějakej paket až to bude v kupě, resp. až se povede nastartovat. Práce bude fakt ještě dost, vzhledem k tomu jak jsem na tom časově soustředil jsem se zatím jen na to aby se to celé zprovoznilo a dalším věcem se budu věnovat postupně až potom.
S tou lektrikou nevím, co jsem se díval na fotky tak ti co to Dělaly v UK mají tam pojistkovky z RF a na tu motorovej svazek z XW nepasuje. Je fakt že jsem vzhledem k tomu ani nezkoušel zapojit to přes pojistky z XW. Můžu na to mrknout, nicméně elektrikář se na to přijede v pondělí kouknout tak uvidíme. Jednotka alarmu bude původní jelikož i zámky a ovládání zůstane původní. Jen bude asi třeba odblokovat ECU jelikož nepředpokládám že by si to spolu rozumělo......
Co se ABS týče tak mi to řeklo více lidí ale fungovalo bez problému a tak jsem neviděl relevantní důvod proč ho tam nemít.
S tou lektrikou nevím, co jsem se díval na fotky tak ti co to Dělaly v UK mají tam pojistkovky z RF a na tu motorovej svazek z XW nepasuje. Je fakt že jsem vzhledem k tomu ani nezkoušel zapojit to přes pojistky z XW. Můžu na to mrknout, nicméně elektrikář se na to přijede v pondělí kouknout tak uvidíme. Jednotka alarmu bude původní jelikož i zámky a ovládání zůstane původní. Jen bude asi třeba odblokovat ECU jelikož nepředpokládám že by si to spolu rozumělo......
Co se ABS týče tak mi to řeklo více lidí ale fungovalo bez problému a tak jsem neviděl relevantní důvod proč ho tam nemít.
.... Mno, je mozny, ze kvuli jinym "spotrebicum" ta pojistkovka je jina... Kdyz budu mit chvilku, zkusim pokoumat.... Nicmene pojistkova skrin je soucasti svazku motoru a na ni bys mel naroubovat zbytek... Myslim samozrejme tu motorovou...
-
No každej tip, rada dobrá.....tak ti budu vděčen když na něco přijdeš
Případně měl by někdo kompletní elektrické schémata 2.0t XW a 1.4 RF...nebylo by to na škodu

Případně měl by někdo kompletní elektrické schémata 2.0t XW a 1.4 RF...nebylo by to na škodu

Pokud dobře chápu, dával jsi to 1.4i Turbo ?
nečetl jsem to celý, tak nevím.. Ale teď mě to začlo zajímat, protože bych rád taky měl místi 214i -> 214Ti 

... Ne, je to 2.0l T-Series z Rover 220 Turbo Coupe....
Aha
A dal by se jednoduše udělat 214Ti ? Dát tam nějaký slabý turbo, že by se čístě jen vymyslelo napojení na motor a to by stačilo ? Počítám, že asi žiju v pohdáce, aby to šlo
A jak se bavili o tom Kitu ze ZR.. Dá se sehnat levněji.. V Anglii z vrakáče, co je sundaný z MG ZR .. Koukal jsem na to, protože jsem to chtěl - předek lízátko pasuje, jen se musí zkrátit, prahy pasují a difuzor se musí upravovat nebo 100% pasuje na nárazník z 25

A jak se bavili o tom Kitu ze ZR.. Dá se sehnat levněji.. V Anglii z vrakáče, co je sundaný z MG ZR .. Koukal jsem na to, protože jsem to chtěl - předek lízátko pasuje, jen se musí zkrátit, prahy pasují a difuzor se musí upravovat nebo 100% pasuje na nárazník z 25

Jj, zijes v pohadce 
Bohuzel zrovna ten tvuj motor je na jekekoli upravy zcela marny... lepe by te vysla koupe silnejsiho motoru a legalizace prestavby.
16V 1.4ka je na turbeni celkem prijatelna skrz to, ze se nemusi v podstate nijak predelavat motor, protoze vsechno je tak nejak dimenzovane do cca 150 koni, ale i tak to vsechno co je k tomu potreba vychazi na vic penez, nez si poridit nejake jete MG ZR 160...

Bohuzel zrovna ten tvuj motor je na jekekoli upravy zcela marny... lepe by te vysla koupe silnejsiho motoru a legalizace prestavby.
16V 1.4ka je na turbeni celkem prijatelna skrz to, ze se nemusi v podstate nijak predelavat motor, protoze vsechno je tak nejak dimenzovane do cca 150 koni, ale i tak to vsechno co je k tomu potreba vychazi na vic penez, nez si poridit nejake jete MG ZR 160...
Jete MG ZR taky nemá turbo
Ale to je jedno, tak budu ještě pár let prostě podřazovat do kopce 

...jj, fakt žiješ v pohádce.... proč prosím tě nutně turbo... jestli potřebuješ větší krouťák, tak na to stačí větší objem, což u MG ZR 160 je a navíc se s ním dá jezdit tak, že je spotřeba pořád ještě přijatelná i pro běžného smrtelníka....
To sice jo.. Ale kdyby jsem měl třeba dát 10 tis za turbo, bylo by to levnější než 100 tis za ZRko.. Navíc větší objem mít nemůžu.. Moje bonusy jsou 0%
Už teď mě pojišťovna náramně okrádá 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A zkusil sis srovnat, na kolik by vyšlo pojištění jinde?
Mám nejlevnější co šlo.. Mám 4500 ročně.. Přičemž tendle rok se zvedaly pojištění
takže levnější asi nenajdu.. Ale teď to budeme měnit, auto si vezme táta, dostanu 60% a budu platit ani ne 2000 ročně.. Jen nebudu mít své bonusy..
Takže možná mít ještě těch 100tis, aby jsem si koupil to ZR
Stejjně mít ty prachy, tak si koupim tu stříbrnou 25 co nabízí tady jeden na klubu, jak má najeto 34tis. km a hodil bych nat o to stříbrný křídlo, co budu dávat na 200 

-
Not o tě fakt okrádaj, já platím necelý 4t. za 2,5 V6
bez bonusů