Klepot motora
-
- Kontaktovat uživatele:
Klepot motora
Zdravim vsetkych. Odkial pochadza tento klepot?
http://uloz.to/xq6UEoW4/snc00075-mp4
http://uloz.to/xq6UEoW4/snc00075-mp4
Rover 45 2.0, r.v.2001, strieborna metaliza
Re: Klepot motora
Hydroštely (nadzvedátka) na vačkách.... může být malou hladinou oleje, může být špatným olejem, ale taky může být tím, že jsou prostě už vychozené.... doporučoval bych zkusit koupit nějaký lepší olej a vyměnit (Lenham mi tudle na to nějaký lepší doporučoval, ale už nevím co to bylo zač) a když nepomůže, tak je to výměna cca za 5000,- i s prací.... Chce to ale přesně lokalizovat odkud zvuk jde... někdy takový klepotavý zvuk vydává mezinádržka benzínu u benzínového filtru (ani nevím k čemu vlastně je
.... jestli nějaký přepadový filtr), ale ten asi nebyl tak výrazný...

-
- Kontaktovat uživatele:
A nemoze to byt kladka,rozdelovac alebo nieco take? Pouzivam ARAL 10W-40 uz asi 5 rokov a klepot zacal az po pretesneni motora.
Taky bych řekl hydroštely. I mě to zaklepe, ale tak výrazně to není slyšet, a je to jen při startu než se olej dostane do celého oběhu. Tohle vypadá že jsou zdvyhátka v čudu. Jaký těsnění se měnilo? A klepe to na volnoběh nebo i při jízdě ve vyšších otáčkách ?
- Kontaktovat uživatele:
Tesnenie hlavy. Pri zvysentch otackach to tak nie je pocut. Pri volnobehu to ale zacne klepotat a to pravidelne.
Zeby az takto prenikavo klepotali zdvyhatka,?
Zeby az takto prenikavo klepotali zdvyhatka,?
Kolik je to km, co se to těsnění dělalo.... někdy trvá celkem dlouho, než se hydroštely napní komplet olejem....
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Pokud pises ze se tam delalo tesneni pod hlavou,tak to vypada tak ze jak nekdo skladal tu cast co je mezi vackama ze tam nacpal tolik tesniciho tmelu ze se pricpaly kanalky co vedou olej k nadzvedatkam a pak nemaji dost oleje a jeste vacky jedou skoro na sucho a muze to i vytlscit ven gufera na vackach cestu si to nekama najde
Souhlas s Lenhamem.....
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokila viem, tak tesniaci tmel kamarat nedaval. Nebol tam ani ked sme rozoberali hlavu,alebo zeby som si to nepamatal?Dnes rano som asi zle pocul. po cca 10km na volnobehu bolo uplne tichucko. Aj teraz som pocuval na volnobehu a zda sa mi, akoby to trochu utichlo. Tesnenie sa menilo cca pred max. 1000km. Doliaval som aj trochu oleja,ale iba cca 0,5L pred cca tyzdnom. Pozeral som risku za studena a je nieco malicko nad min.
Tak tam ještě něco dolej a třeba to fakt přestane....
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teď měnil hydroštely a motor běžel asi 2 minuty pořád dost cvakal, po chcípnutí a nastartování za pár minut už to bylo lepší a napotřetí jen šepot květin 

Taky mě to čeká.... vždycky když s Kupéčkem někde zastavím, tak se fackuju, že je to ostuda, že to vypadá, jak kdybych v tom měl dýzl 

-
- Kontaktovat uživatele:
Mna sa uz aj niketo pytal, ci to mam diesel. Odkial kupujete hydrostely, alebo kde?
Kde je kupujou kluci odsud, to nevim. U nás je maj třeba tady od značky Ajusa nebo INA. Ale neznam ani jedno ani druhý, tak nevim co je to za kvalitu. http://www.profesionalni-autodily.cz/ro ... 4/ga_1216/
- Kontaktovat uživatele:
Já je koupil jednoho štastnýho dne na ebay, povedli se mi koupit 2 sady (16tiventil) asi za 700kč
Ale teď když jsem je dával do turbáka tak jsem zjistil že 4 hydroštely jsou o malinko širšího průměru a pak mi došlo že jsou do 8mi ventila k-serie
Ale což, hydroštely vyměněný mám a zbylo mi jich pár náhradních