dialkove ovladanie
dialkove ovladanie
Nefunguje mi dialkove ovladanie na druhom kluci, neviete, cim by to mohlo byt? Da sa to nejako nakonfigurovat? Baterky som dal nove, svetlo blika aj zelene aj cervene. Ked podrzim uzamykanie, tak tak rychlo blika cervene to svetlo. Zda sa mi, ze predtym to fungovalo, dlho som ho nepouzival, lebo som ho nemohol najst.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: dialkove ovladanie
Tomu nějak nerozumím ... předně je potřeba zmínit, že R600 nemá DO na klíči, ale má zvlášť DO a zvlášť klíč, ve kterém je navíc imobilizér. Dále kontrolky:
Doporučuji studium uživatelského manuálu.
- - zelená kontrolka je umístěná v otáčkoměru - ikona klíče - rozsvítí se po otočení klíčena 6 sekund, pak zhasne ... po vypnutí motoru pětkrát blikne ... pokud se chová jinak -- nezhasíná nebo bliká, je problém s imobilizérem
- - červené kontrolky jsou umístěné u zamykacích kolíků v předních dveřích ... po zamknutí blikají 10 sekund rychle, potom pomalu
- - a další červená kontrolka je na ovladači
Doporučuji studium uživatelského manuálu.
Ano jasne, ze mam zvlast kluc a zvlast DO. Co sa tyka zelenej a cervenej kontrolky v aute, tak tie funguju ako maju. Myslel som kontrolky na rezervnom DO. Ak stlacim na rezervnom DO gombik na odomknutie, na aute sa nestane nic, blikne iba zelena LED na DO bezohladu na to, ci drzim dlhsie. Ak stlacim na rezervnom DO gombik na uzamknutie, tiez sa nestane nic na aute, iba blikne cervena LED na DO, ak ho podrzim dlhsie, tak cervena LED na DO raz blikne a potom zacne blikat rychlo, ale aj tak sa nestane na aute nic. Baterkou to nebude, pretoze som tie nove skusil v tom prvom DO a tam funguju bez problemov. V navode pisu, ze mam odomknut a potom najmenej 4x stlacit uzamykanie na DO, tak este to skusim ...
Na DO je pisane Valeo MPT 1340 W.T.Licence Exempt, su to original DO?
Na DO je pisane Valeo MPT 1340 W.T.Licence Exempt, su to original DO?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ano, to je standardní procedura na synchronizaci ovladače po výměně baterií.
A taky ano, Valeo je originál, pokud vím.
A taky ano, Valeo je originál, pokud vím.
Ahoj, mně to udělalo uplně to samé a můžu konfigurovat jak chci a nic se neděje.
Tam ide asi o to, ze sa nema stlacat DO viac krat pokial nie je v pritomnosti auta, inak to zacne vysielat iny kod signalu a potom to nie je zosynchronizovane s kodom, ktory je v aute alebo objasni to niekto? Zacalo mi blbnut uz aj to druhe dialkove ...
Môj má dosah len v tesnej blízkosti okna.....akonáhle sa vzdialim od auta viac ako 0,5m už neodomkne/nezamkne, tiež som dal nové baterie CR2016 a žiadna zmena. Je to normálne? aký dosah DO máte VY? Ďakujem
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zkus to z jiné strany. U mě se to hodně liší podle toho, jestli to zkouším u dveří, vpředu, vzadu apod.