Zdravim,
Som cerstvym majitelom R25-tky r.v.2000. Zatial jedinu vadu, ktoru som odhalil je poskodene tesnenie u vodicovych dveri v pravom hornom rohu akoby odieranim o druhe zadne dvere. Mate aj vy taky problem? Je mozne te dvere nejako dopasovat aby sa to tesnenie neodchlipovalo?
tesnenie dveri
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: tesnenie dveri
Mam uplne stejnej problem ale nejak ho vubec neresim.
Ja len ze mi potom skrz pri vacsich rychlostiach ako keby prefukovalo a to trochu kazdi dobry dojem inak vcelku vydareneho auticka 

Rover 25 1.6 r.v.2000
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě při vyšších rychlostech fouká skoro všude, třeba vedle páčky na otevírání dveří atd.
Tommi: to by mělo stačit sundat tapecírunk a znova přilepit ten igelit, co to tam utěsňuje.
Milan: ted, pokud to je jediná chybička, tak v tom případě gratuluju ke koupi super auta
Milan: ted, pokud to je jediná chybička, tak v tom případě gratuluju ke koupi super auta

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
-
- Kontaktovat uživatele:
Dik za tip, jak bude někdy o vikendu pěkně tak se do toho pustím
tak som zistil ze ten hukot okolo dveri mi robi testnenie u okna a nie od dveri, V pravom hornom rohu je to tesnenie akoby skrcene a je tam medzera cez ktoru prudi vzduch. Ale narovnat mi to uz nejde.
Rover 25 1.6 r.v.2000
Tommi: zjistil sem to az ve chvili, kdy mi znamy servisak sundal bok dveri, kdyz se delala stahovacka a pod tim byl natazenej, a technickou penou upevnenej, igelit. ten tlumi ten vzduch, a od ty doby mi tam nefouka pres kliky. Pres zrcatka fouka dal, ale min...stacilo koupi silikon ve spreji a okynka zalezaji mnoem lepe a min to fouka.
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den