Zdravím všechny,
koupili jsme si Rover 75 Tourer a rádi bychom ho někde nechali zkontrolovat, ale nechci, aby se na něm terpve někdo učil. Máte nějaké tipy na šikovného mechanika nebo servis? Nejlépe Frýdecko - Místecko, Karvinsko, Třinecko... Případně tipy na kolegy z druhé strany hranice - Cieszyn, Bielsko - Biala?
Díky moc,
Janek
Servis/mechanik - severní Morava
Servis/mechanik - severní Morava
Rover 75 Tourer 2.0 CDTi, r. v. 2003
Re: Servis/mechanik - severní Morava
Nazdar Janku.
Gratuluju Ti ke koupi a at Ti ROVER děla samou radost. Maš kliku, kolega CVRKO je z Haviřova a určitě poradí. Je tady často, tak chvilu počkej on se objevi.
Keksin.
Gratuluju Ti ke koupi a at Ti ROVER děla samou radost. Maš kliku, kolega CVRKO je z Haviřova a určitě poradí. Je tady často, tak chvilu počkej on se objevi.
Keksin.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebo se můžeš zeptat na roverki.pl
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Keksin: díky moc, doufám, že poradí, zatím musím říct, že až na pár maličkostí (jako např. ruční brzda) naprostá spokojenost. Ale ještě je brzy hodnotit.
Austin: to je dobrý nápad, hlavně, že už jsem tam taky koukal, ale napsat, to mně nenapadlo.
Ale každopádně - tipy na mechaniky vítány, doufám, že nejen mnou
Austin: to je dobrý nápad, hlavně, že už jsem tam taky koukal, ale napsat, to mně nenapadlo.
Ale každopádně - tipy na mechaniky vítány, doufám, že nejen mnou
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Správný přístup ... je fakt, že dost lidí na něco podobného dojelo. Rover je sice taky jen auto, ale není to VW ani Ford. Kdybys měl zájem, můžu doporučit spolehlivý servis v Kravařích u Opavy, ale už to není za humnama. Kdyžtak dej vědět.Janek píše:... nechci, aby se na něm terpve někdo učil.
Hodina cesty a blíž než PrahaAnderN píše:servis v Kravařích u Opavy, ale už to není za humnama
pokud bys chtěl, mohli bychom se sejít a pokecat, poradil bych co a jak, popřípadě opravil tu ručku . . . . . co tam je za motor ????? bydlím u žermanek

hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
kptHergot: Žermánky jsou kousek. Je to 2,0 CDTi a zatím mně tam štve nejvíce ta ručka. Můžeš mi poslat nějakou interní zprávou svůj telefon? Ozval bych se, díky moc.
A stále platí totéž - více tipů pomůže více lidem
A stále platí totéž - více tipů pomůže více lidem