ZAVÍRÁNÍ SEZOONY 19.10.2013
Re: ZAVÍRÁNÍ SEZOONY 19.10.2013
Já sám za sebe dálniční nemám,na Olomouckém srazu jsem ji taky neměl,jeli jsme na Otvírák po dálnici z Olomouce v koloně,dneska Zlín->Olomouc->Zlín nikde nikdo nic.Pokud nenarazí člověk na nevhodného policajta,tak jim to snad bude jedno těch pár km a těch pár aut vadit.Z dálnice je to k tomu zámku přístupnější,než kdyby jsi jel okrskama a kochal se,záleží co je v tomto případě lepší.Když se auta rozkouskují s a bez dálniční,tak proč ne.
Rover 216Si ,Rover 75 V6 2.0,Toyota Hilux 1KZ-TE
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vážení ... jak psal Trunda, řešení jako na Tvarůžku není příliš vhodné (trasa předem nebyla zveřejněna a najednou se kolona hrnula na dálnici). Jakkoliv chápu pohnutky jednotlivců, které tady zazněly, je to každého soukromá věc. Ovšem ve chvíli, kdy organizujeme hromadnou akci a hodláme takto přejíždět spanilou jízdou, tak říkám kategoricky NE
Nehodlám se pak koukat večer na senzacechtivé Nově, jak je Roverclub partička neukázněných vykuků, kterým museli chrabří policisté pomáhat od peněz a chránit je před sebou samými.
Thomasi, pokud plánuješ vést kolonu po dálnici, OK. Ale musí to být součástí informací zveřejněných před srazem a dostatečně zvýrazněno, aby to nikdo nepřehlédl. Zároveň se přimlouvám za naplánování alternativní trasy mimo dálnici, aby to neodradilo někoho, kdo známku nemá a nechce podstupovat riziko jízdy na černo. Klidně druhou skupinu povedu, bude-li třeba (ačkoliv sám známku mám). Dej vědět!

Thomasi, pokud plánuješ vést kolonu po dálnici, OK. Ale musí to být součástí informací zveřejněných před srazem a dostatečně zvýrazněno, aby to nikdo nepřehlédl. Zároveň se přimlouvám za naplánování alternativní trasy mimo dálnici, aby to neodradilo někoho, kdo známku nemá a nechce podstupovat riziko jízdy na černo. Klidně druhou skupinu povedu, bude-li třeba (ačkoliv sám známku mám). Dej vědět!
Souhlasím s AnderNem. Opravdu není vhodné vést lidi k porušování zákona (a to jízda po dálnici bez známky je).
Na dálnici si té kolony stejně všimne jen pár řidičů. Ale ve vesnicích, kterými se projíždí po okreskách býváme vždy pro mnohé zdrojem potěšujícího pokoukání.
Na dálnici si té kolony stejně všimne jen pár řidičů. Ale ve vesnicích, kterými se projíždí po okreskách býváme vždy pro mnohé zdrojem potěšujícího pokoukání.
Prosim vás, nikde se tu nepíše že pojedeme po dálnici, je to to jen úvaha, tak schovejte ty pranýřethomas píše:Jinak začínat se bude ve Zlíně u aircraftu a nebo Continentalu - právě to řeším. A takový hloupí dotaz - máte všichni dálniční známky a nebo pojedem po okreskách ? Po dálnici by ta naaše kolona byla pompézní podívaná![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( to by byla nádhera )

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

Přesně to sem chtěl říct
( ale bylo by to krásné
)

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

Taky se přidám.Může se jet kolem Continentalu či co to tam je za fabriku až na světelnou a po staré I/55 (teda už II/655) do Tlumačova,potom po II/367 a vyjede se téměř v centru Kroměříže.Jenom tak trošku do mlýna 

Š105,120,Forman SL,Felicie 1,9,Fiat Uno,Ford Puma1,7,Rover 75 1,8, Rover 75 2,0 CDT Tourer https://www.spritmonitor.de/en/detail/566536.html
Land Rover Discovery 3 TDV6
Land Rover Discovery 3 TDV6
takže prosim vás, je to jasný, prohlídka Aircraftu na osobu bude stát, 500,- potřeboval bych vědět, předběžný zájem. Cena je vysoká, ano, ale může se konat a nemusí . Předem říkám že by to byla komentovaná prohlídka výroby. Jinak ještě k ceně, je tak vysoká i proto že je to sobota a fabrika je v sobotu zavřená, takže podnik by kvuli nám svolal asi 10 zaměstnanců, včetně dispečera, řízení letového provozu atd. Je to na vás. Já za sebe říkám že těch 500,- bych dal, protže když vidím ty dokumenty v televizi jak se co dělá, tají se mi dech.. Jinak lety pořád platí za 450,- na osobu. Počkám na odezvu a kdyžtak změním plán
jo a abych nezapoměl , v tech 500 je hlavně i akrobatická show extra pro nás.

Zní do lákavě, kdoví jestli se do podobné fabriky člověk ještě někdy dostane podívat. Já ještě ani nevím, jestli přijedu na zavírák ... Je nějaké věkové omezení pro děti? Cena stejná?
Opel Astra F Caravan 1.6 / '96 /01.01 - /for work
75 2,0 V6 / sedan / '00 / Onnyyy /11.13 - /my car
420 SDi / sedan / '00 / Jane's /12.12 - /wife's & family
216 i / coupé / '98 / Luke /04.13 - /for fun
220 / coupé / turbo / Carl / 08.15 - /for fun II.
LR D2 Td5 / '00 / Green Frog / 02.19 - /off
414 SI /04.12 - 09.13 / on se zase vrátí
75 2,0 V6 / sedan / '00 / Onnyyy /11.13 - /my car
420 SDi / sedan / '00 / Jane's /12.12 - /wife's & family
216 i / coupé / '98 / Luke /04.13 - /for fun
220 / coupé / turbo / Carl / 08.15 - /for fun II.
LR D2 Td5 / '00 / Green Frog / 02.19 - /off
414 SI /04.12 - 09.13 / on se zase vrátí
podrobnosti k dětem zjistim, dnes mi akorat přišla z marketingu nabidka, každopadně když by nas na prohlidku bylo vic ( třeba všichni ) tak cena pude dolů.

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
A kde je letiste ve Zline
pokud vim tak je v Otrokovicich pokud myslis toto 

Je to v Otrokovicích, u Aircraftu. Já v tech dědinách nalepených na sebe nejak nedělám rozdíly
- je to prostě Zlín.

-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych odpovědět na téma Ol.tvarůžek a dálnice. Byla to z nouze cnost jelikož byly v té době zastaveny ulice kterými jsme měli jet po okreskách, dělaly se opravy. Proto po domluvě s patřičnými orgány které zajistil Mirda se rozhodlo jet po dálnici. Jinak bych si to nedovolil. Cestu po dálnici jsem nepočítal jako spanilou jízdu ta byla teprve až po obědě na zámek .
Dále připomínka ke srazu zavírák. Tome myslím si že je už dost finančně náročný Tvůj sraz protože spousta lidí jede z daleka a i to je náročné na ceny PHM. Také vstupné na zámek v Kroměříži není nejlevnější a proto nevím kolik lidí se přihlásí za 500,- na prohlídku aircraftu. Nechci ti kazit sraz ale již jsem slyšel víc lidí kteři si to myslí. JInak se na sraz těšíme a určitě přijedem. Bez prohlídky.
Dále připomínka ke srazu zavírák. Tome myslím si že je už dost finančně náročný Tvůj sraz protože spousta lidí jede z daleka a i to je náročné na ceny PHM. Také vstupné na zámek v Kroměříži není nejlevnější a proto nevím kolik lidí se přihlásí za 500,- na prohlídku aircraftu. Nechci ti kazit sraz ale již jsem slyšel víc lidí kteři si to myslí. JInak se na sraz těšíme a určitě přijedem. Bez prohlídky.
Ano, jak říká Prezident ..... nemusíš to s tou pestrostí programu přehánět.... pořád platí to, že lidi jezdí hlavně kvůli autům, přátelům, možnosti si pokecat, probrat problémy a až pak je doprovodný program.... nicméně tvá snaha a nadšení, Tome, jsou chválihodné 

Ale lidi, to je to co sem chtěl slyšet, potřeboval jsem aby se osazenstvo klubu vyjádřilo( zajistit můžu cokoliv a vím, že to cokoliv stojí dost peněz každého, ale musíte se lidi taky vyjádřit, ještě pár takových názorů - otevřených , a budu vědět kam třeba směrovat srazy apod. Myslím že to dost pomůže když se o tom všeobecně pobavíme). Ted to dokončení plánování pro mě bude jednodušší a rychlejší. Takže definitivně ruším prohlídku. Nechám v plánu lety ( mužete se pořád hlásit, tam je ta cena dost adekvátní), at mužu vyfotit naše tuláky ze vzduchu a tradá do Kromclu. A je to