Sraz rakouského klubu 20.-22.5.2011
Re: Sraz rakouského klubu 20.-22.5.2011
Koukam ted na fotky.... jako pekne jste to meli A to SVRko je fakt supr kara Svezl se nekdo?
Jestli se někdo svezl, to nevím, ale já si do něj sedl.
- Petr.stefl
Koho bylo to SVR ? To je sen pro mě
Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
Luxus, Poysdorf
Byla docela sranda když nás přímo v Poysdorfu při spanilce rozdělil semafor a zbyl jsem tam já, myslim Roman_MG s TFkem, pan s SV-R a jeden rakouskej Roveří veterán. Místo odbočky za vámi do hor jsme jeli přímo na Laa "AnderN" Thaya (jak jsem obec přejmenoval, po našemu milému panu mluvčímu )a tam nam došlo že jsme vás někde minuli (křižovatka za Staatz), pánové si tedy pokecali u Lidla v Laa a ja vyfasoval klučinu pro mě neznámého původu, prej "Na, vem ho rodičum"
Naštěstí jsme vás našli v Michelstettnu ikdyž jsme z Laa jeli uplne jinou cestou..
Takže děkuji rakouským pořadatelům za llllluxusní navigační rally s doručováním neznámých dětí rodinným příslušníkům
Málem byla i nehoda jelikož to jistý rakouský člen na jedný křižovatce předemnou nečekaně "zašlápl" a nechybělo moc a já byl v něm, no to by byla mezinárodní ostuda, on poškozenýho veterána, ne-li totálka a já to samý
Zážitků je tedy hodně, kolona se párkrát roztrhala i po zastávce v Michelstettnu ale k mé radosti se po chvíli zase v zpětném zrcátku objevil Ondra s ZTčkem a byli jsme zase pořádná kolona britských krasavců.
Prostě úžasnej prodlouženej weekend na jižní Moravě a Rakousku.
Teď ale padám v práci na hu... oblicej. Nechtělo se mi totiž v neděli večer jet do Plzně po D1 tak jsem to vzal přes Znojmo,Jindřichův Hradec, Tábor, Plzeň, pak Praha.....úžasná cesta ale domů jsem přijel až v 02:00 díky samým pracím na silnicích a objížďkách...takže únava. Naštěstí ale stále žiju zážitky tohoto weekendu... ..a teď docela i díky coffe
Byla docela sranda když nás přímo v Poysdorfu při spanilce rozdělil semafor a zbyl jsem tam já, myslim Roman_MG s TFkem, pan s SV-R a jeden rakouskej Roveří veterán. Místo odbočky za vámi do hor jsme jeli přímo na Laa "AnderN" Thaya (jak jsem obec přejmenoval, po našemu milému panu mluvčímu )a tam nam došlo že jsme vás někde minuli (křižovatka za Staatz), pánové si tedy pokecali u Lidla v Laa a ja vyfasoval klučinu pro mě neznámého původu, prej "Na, vem ho rodičum"
Naštěstí jsme vás našli v Michelstettnu ikdyž jsme z Laa jeli uplne jinou cestou..
Takže děkuji rakouským pořadatelům za llllluxusní navigační rally s doručováním neznámých dětí rodinným příslušníkům
Málem byla i nehoda jelikož to jistý rakouský člen na jedný křižovatce předemnou nečekaně "zašlápl" a nechybělo moc a já byl v něm, no to by byla mezinárodní ostuda, on poškozenýho veterána, ne-li totálka a já to samý
Zážitků je tedy hodně, kolona se párkrát roztrhala i po zastávce v Michelstettnu ale k mé radosti se po chvíli zase v zpětném zrcátku objevil Ondra s ZTčkem a byli jsme zase pořádná kolona britských krasavců.
Prostě úžasnej prodlouženej weekend na jižní Moravě a Rakousku.
Teď ale padám v práci na hu... oblicej. Nechtělo se mi totiž v neděli večer jet do Plzně po D1 tak jsem to vzal přes Znojmo,Jindřichův Hradec, Tábor, Plzeň, pak Praha.....úžasná cesta ale domů jsem přijel až v 02:00 díky samým pracím na silnicích a objížďkách...takže únava. Naštěstí ale stále žiju zážitky tohoto weekendu... ..a teď docela i díky coffe
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Však jsme měli mapu, no ne Tak jaképak ztrácení ...Jeytee píše:... ale k mé radosti se po chvíli zase v zpětném zrcátku objevil Ondra s ZTčkem ...
Jj Ondro, i my, ale bohuzel nejakym nedopatrenim zustala v kufru takze jsme jeli za MG F a SV-R a ti bohuzel mapu nemeli vubec ...ale vy jste nas pak nasli docela hezky.
Petr: mezi nami kolego, to SV-R asi bude poradna raketa a vizualne vypada velice zajimave ale nelibily se mi detaily, je to takova skladacka. Vnitrni kliky jsou z Rovera 75, zduchotechniky je v kabine zakoncena plastovymi mrizkami ktere byly nejspis z Rovera 25. Bylo prosta par detailu ktere mi docela nesedly, to auto by si zaslouzilo vetsi pozornost jinak proti zbytku zadna, urcite to bude poradnej sportak ale je si zrovna potrpim na ty detaily a ty nebyly uplne ok.
Je to jako kdyby postavily zavodak, vysperkovali motor a podvozek, na to posadili jakz takz kastli a detaily se jim uz nechtely resit, tak tam nacpali co zrovna meli skladem z ostatnich MG a Roverů. Proste to odbyli..
Muj osobni nazor.
Petr: mezi nami kolego, to SV-R asi bude poradna raketa a vizualne vypada velice zajimave ale nelibily se mi detaily, je to takova skladacka. Vnitrni kliky jsou z Rovera 75, zduchotechniky je v kabine zakoncena plastovymi mrizkami ktere byly nejspis z Rovera 25. Bylo prosta par detailu ktere mi docela nesedly, to auto by si zaslouzilo vetsi pozornost jinak proti zbytku zadna, urcite to bude poradnej sportak ale je si zrovna potrpim na ty detaily a ty nebyly uplne ok.
Je to jako kdyby postavily zavodak, vysperkovali motor a podvozek, na to posadili jakz takz kastli a detaily se jim uz nechtely resit, tak tam nacpali co zrovna meli skladem z ostatnich MG a Roverů. Proste to odbyli..
Muj osobni nazor.
Vzhledem k malé účasti rakušanů to vypadá, že oni budou jezdit za námi
doufám, že o tom proběhla reč u krajíce chleba se sádlem
doufám, že o tom proběhla reč u krajíce chleba se sádlem
Je to divny ze na posledni chvili odreklo tolik rakušáků...duvod se ale zrejme nikdy nedozvime...
Jejich škoda...
@Max80... tak tak...
Jejich škoda...
@Max80... tak tak...
-
Vždyť jsou takhle splácaný všechny rovery kromě 75ky
-
- Kontaktovat uživatele:
Pětasedmu nevylučuj. Pětasedma je podobnej bastl jako ostatní roveřiska. Je to seskládaný z kde čeho.
Vydařený sraz , pořadatel zvolil trasu nádhernou přírodou, někteří jsme si ji projeli i víckrát , že Jeytee? Tímto zdravím i malého Františka, který jel s námi tak nějak neplánovaně
Těším se na další srazy
Těším se na další srazy
No... uprimne... me by takove veci u sportaku vubec nebraly... jizdni vlastnosti to auto ma nadmiru skvele, takze nejake plastove kdesi cosi v interieru pri jizde jde uplne bokem... chapu ale, ze marketingove to je nestastne... na druhou stranu, SVRko byl posledni vykrik do temnoty a rozpocet byl asi dost omezeny... kazdopadne si pamatuju, ze kdyz se SRko prvne objevilo na autosalonu, tak jsem slintal .... a ze vsech aut, co tam byly, to byl muj favorit... a to jsem v te dobe jeste ani nevedel, co to MG vlastne je
Jj dokonce jedním úsekem jsme projeli myslim 3x možná dokonce 4x ...hlavně v okolí LaaIvette píše:Vydařený sraz , pořadatel zvolil trasu nádhernou přírodou, někteří jsme si ji projeli i víckrát , že Jeytee? Tímto zdravím i malého Františka, který jel s námi tak nějak neplánovaně
Těším se na další srazy
Taktéž zdravím "nebojácného" Františka který nasedl v Rakousku do auta cizímu člověku který ho o 21km dál posadil do auta jinému cizímu chlapovi který ho vezl neznámo kam ...
Statečný to chlapec
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
lajonel -- sice ne u chleba se sádlem, ale diskuze proběhla. Posílal jsem už Thomasovi nějaké další info i do mailu. Uvidíme, jestli se na některém srazu někdo z nich objeví.
Jeytee, Max80 -- použití komponentů v interiéru z jiného auta by bylo trestuhodné, kdyby to auto bylo za dvojnásobné peníze. Souhlas s Trundou -- tohle je veskrze spartánský sporťák, u kterého je kladený důraz především na výkony, jízdní projev a radost z jízdy. Za mě má SV-R palec jednoznačně nahoru, i když je to uvnitř skládačka. Interiér je tady totiž zcela marginální záležitost. Mrkněte na test SV-R v TopGearu.
Důvody, proč rakušáci v takovém počtu nedorazili, budou jistě různé, ale nehledal bych tam žádné rozbroje nebo spiknutí. Hlavní příčina bude nejspíš v tom, že oni provozují skutečné veterány, mnozí třeba nestihli dokončit restaurování, připravit svá auta, která navíc prostě v tomhle věku mají tak nějak nárok postavit si hlavu v nejméně vhodnou chvíli. O zdraví a dalších situacích nemluvě.
Fanda už je velký kluk a ví, že v Tulákovi se neztratí
Jeytee, Max80 -- použití komponentů v interiéru z jiného auta by bylo trestuhodné, kdyby to auto bylo za dvojnásobné peníze. Souhlas s Trundou -- tohle je veskrze spartánský sporťák, u kterého je kladený důraz především na výkony, jízdní projev a radost z jízdy. Za mě má SV-R palec jednoznačně nahoru, i když je to uvnitř skládačka. Interiér je tady totiž zcela marginální záležitost. Mrkněte na test SV-R v TopGearu.
Důvody, proč rakušáci v takovém počtu nedorazili, budou jistě různé, ale nehledal bych tam žádné rozbroje nebo spiknutí. Hlavní příčina bude nejspíš v tom, že oni provozují skutečné veterány, mnozí třeba nestihli dokončit restaurování, připravit svá auta, která navíc prostě v tomhle věku mají tak nějak nárok postavit si hlavu v nejméně vhodnou chvíli. O zdraví a dalších situacích nemluvě.
Fanda už je velký kluk a ví, že v Tulákovi se neztratí
Presne tak.... v TopGearu ho ohodnotili hodne dobre a to je fakt co rict
... ci byt ten Fanda? ... ty byl nejaky putovni sirotek?
... ci byt ten Fanda? ... ty byl nejaky putovni sirotek?