Přijel jsem z práce dřív, tak jsem se pustil do stabilizátoru, ať toho zítra nemám moc.
Odmontoval jsem ramínka, vylisovat starý silentbloky nebyl problém... ten jeden fakt už měl vůli... Ale nalisování Powerflexu byl docela děs. Měl jsem strach to pořádně zmáčknout a zdeformovat, ale on je to fakt festovní materiál. Pořádně jsem to napatlal vazelínou a ve svěráku to lisoval tak, aby jedna půlka obvodu vklouzla do ďury a pak když jsem to pořádně přitáhl, tak se to tam žvejklo hezky celé.... ale fakt jsem měl nahnáno, že tu nejdražší gumu, jakou jsem kdy v životě viděl, zničím...

Stabilizátor jsem musel nakonec sundat z auta, ale tam už to šlo nalisovat celkem dobře... jen teda nechápu, proč ty dutinky dodávají jen do toho většího silentu... jééé počkat... už chápu vlastně... ten větší originální má tu gumu na dutince navulkanizovanou, takže se nedá použít, kdežto z toho menšího se dá vyndat a znovu použít
Zítra ráno to namontuju... jinak ty tyčky jsem původně chtěl stříknout barvou, ale mají na sobě takovou zdravou rez, tak to není třeba...