No, prostě pustil jsem se do řešení toho klepajícího se držáku se zesilovačem a mechanikou CD pro GPS. No a skončil jsem u totálně rozebraného kufru

Bylo vidět, že ten držák nedrží za jeden šroub. Bohužel jsem ale kvůli tomu musel rozebrat celý bok kufru, abych se k tomu trošku dostal. Tam jsem zjistil, že přibodovaný plech ke karoserii, v kterém jsou plastové roztahovací "cumcrlíky", je prasklý. Jenže co s tím? Nechtělo se mi takto v interéru auta něco svařovat, tak jsem zvolil sice dost amatérskou, ale nedestruktivní variantu, pomocí bzuků (viz. foto). Takto to zas ale drží fakt fest. Navíc jsem vytěsnil i mechaniku vůči držáku. Mělo to tam dost velkou vůli a škaredě to drnčelo...
Když už jsem měl pryč tapec, tak jsem chtěl zkontrolovat, jestli někde z podběhů nazatéká, což vypadalo v pořádku. Jenže jsem objevil nepříjemnější věc. Pravý vrchní úchyt tlumiče silně sežraný korozí. Tu jsem z toho odloubal po fakt hrubých kusech. Navíc horní miska se pod maticí volně pohybovala. Když jsem sundal pro jistotu i tapec na druhé straně, tak jsem pochopil o co jde. Tam totiž nad maticí trčelo o půl cm víc závitu (a úchyt byl orezlý mnohem méně). Zřejmě, když se kdysi měnily tlumiče, tak matici na jedné straně pořádně nedotáhli. Tedy tlumič v úchytu chodil volně a netěsnil. Tím se tam také dostávala vlhkost a proto to tak zrezlo. Bohužel se mi nepodařilo matici povolit (neměl jsem šikovný imbus do tlumiče a bál jsem se, abych to nějak neurval), tak jsem to pořádně prostříkal MLkem a nechám to asi na Lenhamovi. Ono už se to nezblázní... Poskládal jsem vše zpět. I přes to, že velká část plastových cvočků tam ani nebyla, nebo se poulámaly, tak mě celkem potěšilo to, že i tak se mi to podařilo sestavit tak, že nic neupadává

Tož pár fotek....

- Špatná pravá strana

- Dobrá levá strana

- Prasklý plech pro uchycení držáku

- Harman Kardon výbavička :-)