Přesně tak...Já to chci bezpodmínečně taky:-Dstačí sundat nohu z plynu a mělo by to fouknout.To budu dělat při průjezdu před každou autobusovou zastávkou:-Dtobias píše:
Seba: Musím to vyzkouset. Porjizdim na netu uz milion let ruzny fora, youtube a dalsi stranky, prtooze ten zvuk se mi libi. Hlavne kdyz kolem projede seriovy a nenapadny auto, ktery najednou poskoci dopredu silou 200 koní a jeste k tomu to pekně pískne, tak si řekneš: "sakra, co to je?")
Chrastění od turba - ASI OBJASNĚNO - Seba už to vyřešil :-))
Re: Chrastění od turba - ASI OBJASNĚNO - Seba už to vyřešil :-))
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
Já jedu v dejvicích na kruháč a co nevidim nákou červenou káru, přijedu blíž a vidim rovera 620 jedu ještě blíž a vidim nápis 620Ti.Tak sem byl přesvědčenej že to si ty tak sem zatroubil no a na kulataku to pak vypadalo jak když jede svatba:-D:-DCelkem mazec, zajímalo by mě kdo to byl..??Neznáte?Roman620ti píše: Seba - Já v Praze nebyl, tam já nerad jezdím![]()
Seba: na kulataku bych To mohl byt ja, jenom nemam cervenyho.
A Sebo, uz To mam udelany!! Delal sem To pulku soboty, protoze sem To delal cely horem...nejhorsi prace. Teda nejhorsi bylo sunda tu segerovku, jenom s ni jsem stravil skoro 3 hodiny. Proste potvora nechtela pustit. Potom uz To bylo v pohode. Ruce mam teda uplne oddelany, poskrabany a zniceny. Ale Je To!!! Nikdy sem nic podobnyho nedelal, tak sem na sebe pysnej
zadna falesna skromnost.
Jinak cestou jsem na jednom miste chtel pridat a najednou auto vubec nejede a silene duni...dost ve me hrklo. Zastavim a koukam co se deje. Uvolnila se mi hadice Je vstrikum, takze To moc jet nemohlo. Asi jsem ji malo utahnul...stydim stydim
A Sebo, uz To mam udelany!! Delal sem To pulku soboty, protoze sem To delal cely horem...nejhorsi prace. Teda nejhorsi bylo sunda tu segerovku, jenom s ni jsem stravil skoro 3 hodiny. Proste potvora nechtela pustit. Potom uz To bylo v pohode. Ruce mam teda uplne oddelany, poskrabany a zniceny. Ale Je To!!! Nikdy sem nic podobnyho nedelal, tak sem na sebe pysnej

Jinak cestou jsem na jednom miste chtel pridat a najednou auto vubec nejede a silene duni...dost ve me hrklo. Zastavim a koukam co se deje. Uvolnila se mi hadice Je vstrikum, takze To moc jet nemohlo. Asi jsem ji malo utahnul...stydim stydim

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Ty bydlíš někde poblíž?Já se právě divil že má někdo červenou 620Ti a nevim o koho jde..Možná neni ani tady v klubu, divné...No ale troubili a mávali jak zběsilý tak i možná na klubu budou, těžko říct.
)-hlavně že je hotovo!!Ať to trvalo co to trvalo.Já na to měl chirurgické rukavice ale na ukazováčku sem utrpěl taky škrábanec:-D A hadice asi vodlítla jak to teď pořádně plní:-D Včera sem jel na zličín tak sem ho prohnal a paráda:-DVšem to nějak nejelo....

- Roman620ti
Pánové, musím se Vám pochlubit, sice sem nic neudělal s výkonem, ale sehnal jsem konečně originální tíčkové 16" hliníky.
Auto se hrozně změnilo, teď už je to pravé tíčko.
Měl sem takovou radost, že i když byla půlnoc, šel sem je hnedle přehodit a dvě zadní sjetá kola nenápadně "zapoměl" u kontejneru
Je to hroznej šperk

2x Rover 620ti
Seba: jojo, jede to krásně. Ještě zítra mě čeká nový poslední díl výfuku a už to bude v cajku, teda ještě kromě nového oleje, který už je taky potřeba, ale potom to pojede jako drak.
Ty si utrpěl jeden škrábanec? Já mám úplně zhuntovaný ruce
Roman: takže ti je nakonec přivezl? A ty blázen jak jinak, než rovnou do garáže
Ty si utrpěl jeden škrábanec? Já mám úplně zhuntovaný ruce

Roman: takže ti je nakonec přivezl? A ty blázen jak jinak, než rovnou do garáže

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Kdepak, já byl zrovna ve Svitavech na chatě, takže v 23.30 na pumpě proběhla koupě a mezi 0.00 až 0.30 se přehazovaly před osvětlenou Hypernovou. Akorát jedno na předek sem musel dát až v Pardubicích, protže utíkalo kolem ráfku a gumy.tobias píše: Roman: takže ti je nakonec přivezl? A ty blázen jak jinak, než rovnou do garáže

Ale stejně Vás dva nechápu, jak ste to mohli zvládnout vrchem, to mě hlava nebere

2x Rover 620ti
Roman: taky to nechápu. Hlavně mi trvalo přes dvě hodiny jenom vymyslet to, jak se tam dostat rukou
Tys nechal dva plecháče u Hypy? Nebyla to trochu skoda? Každopádně bych se vůbec nedivil, kdyby na tebe přijeli policajti, že ty kola kradeš 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
No to věřím, já to po chvilce vzdal a šel do bordelu pod auto a bez jámy sem byl zase jako dobytek.tobias píše:Roman: taky to nechápu. Hlavně mi trvalo přes dvě hodiny jenom vymyslet to, jak se tam dostat rukouTys nechal dva plecháče u Hypy? Nebyla to trochu skoda? Každopádně bych se vůbec nedivil, kdyby na tebe přijeli policajti, že ty kola kradeš
Taky sem se divil,že nepřijeli

2x Rover 620ti
A kde je máš schovaný?
) budu potřebovat nový zimáky 
Jinak se koukni sem, na posledni dvě fotky.
http://moje.auto.cz/tobi/mazlik.html
tak vypadal můj poslední díl.
Musím doporučit: http://www.vyfuky-tyll.cz/ maj dobrý ceny, práci zadarmo (když si to tam koupíš) a hlavně ten přístuop je úžasnej. Jsou tam děsně milý až kamarádský lidi. Ten týpek, když sem odjížděl, tak se mu tam ještě něco nezdálo, znova to hodil na hever a ještě přivařil nějaký úchyt vepředu a normálně, Mazlík je už úplně!! potichu!!!!!! konečně nezní vylítaně
Jsem děsně happy
jenom ještě mě čeká udělat ty koncovky
teď to vypadá děsně 

Musím doporučit: http://www.vyfuky-tyll.cz/ maj dobrý ceny, práci zadarmo (když si to tam koupíš) a hlavně ten přístuop je úžasnej. Jsou tam děsně milý až kamarádský lidi. Ten týpek, když sem odjížděl, tak se mu tam ještě něco nezdálo, znova to hodil na hever a ještě přivařil nějaký úchyt vepředu a normálně, Mazlík je už úplně!! potichu!!!!!! konečně nezní vylítaně

Jsem děsně happy

jenom ještě mě čeká udělat ty koncovky

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Nedám, vem si ty od hypernovytobias píše:A kde je máš schovaný?) budu potřebovat nový zimáky
Jsem děsně happy
jenom ještě mě čeká udělat ty koncovkyteď to vypadá děsně

Ten vejfuk byl hezkej, to by stačilo volepit páskou na výfuky a jezdit dál

2x Rover 620ti
Kdyby si slyšel, jak to chrastilo
to by chtělo to oblepit 2mm plechem
koncovky šly normálně povolit, ačkoliv sem to nečekal, ale ta koncovka, co tam je, tak má originál svoje konce, který se budou muset uříznout
jsou hodně podobný, ale není to chromovaný a jsou o kousek menší.
Uvažuju teď o neoriginál koncovce...

Uvažuju teď o neoriginál koncovce...
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Ale když se na ně tak koukám, tak si tam nechám dát zpátky ty starý...pokud tedy nenarazím na něco, co se mi bude líbit nějak moc na prvni pohled 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Hele, pánové, 620 ka má jakou rozteč šroubů na kolech? taky 4x100? Jen že bych na svou 220 chtěl dát 16ky ale origoš Rover...Tak jestli mám shánět tayk jako roman 

MG ZR 2.0 turbodiesel
Buky, tohle je dotaz mimo tema a nasel bys tu odpoved nekolikrat - ne, nejsou stejna
, kdysi se na aukru dali sehnat 16 palcova kola na ZR s vymennym logem... Tak zkus pohledat