Jó zlaté HTPtrunda.raspi píše:JJ, ma to nacasovane dobreTakze teda ve finale budou na napravach jine pneu? Co se da delat, ty lepsi pneumatiky jsou drahy desne... No svicky na tohle auto vyjdou asi draho, kdyz to ma osm valcu
...

Jó zlaté HTPtrunda.raspi píše:JJ, ma to nacasovane dobreTakze teda ve finale budou na napravach jine pneu? Co se da delat, ty lepsi pneumatiky jsou drahy desne... No svicky na tohle auto vyjdou asi draho, kdyz to ma osm valcu
...
Taky to neni auto pro obyčejného smrtelníka, MG ZT 260 je pro fajnšmekradonutil píše:To ničemu nevadí na každé ose jiný gumy.Na předek drahé Micheliny a na zadek ojeté Dunlopy i když jsem měřil vzorek,tak mají ojeté hlubší dezén než nové.Uvidím jak budou na zadku odcházet než zvolím ty správné.Samozřejmě i šetření je na místě.Vždyť kola,gumy, svíčky a filtr vyjdou tak draho jak tvoje g.o. motoru Lukáši.
Hodně jsem o něm přemýšlel, protože to je jediné auto do čeho bych šel, kdybych neměl tíčko. Červenej mě stál přes 200.000kč a najel s ním asi 6000km, takže bych to za nějakejch 40tkč do bazáče prodat nemohl a oba krasavce bych nezvládl. Další věc je právě to co píšeš, že to koupí auta nekončí a majitel musí mít peníze aj na údržbu, u tohoto krasavce i schopnost nakupovat ze zahraničí.donutil píše:No vidíš a tolik jsi ho chtěl.
myslím že to je adrenalin, občas ho taky mívám plný tělo. Když jedu sám tak to je dobrý, horší když ho nechtěně mám při tom, když vezu rodinu(cokoli v protisměru přibližujíc se rychleji než by se čekalo)...donutil píše:Nevím co to je,ale strach to není.