Zdravím všechny roveristy!
Právě jsem se stal hrdým majitelem sedanu 75, 2.0 CDT a chtěl bych se zeptat na rady a zkušnosti zkušenějších kolegů. O historii konkrétního kusu nic moc(spíš nic, než moc

) nevím-dovoz Itálie. Při koupi mi asistoval technik z STK a kromě levýho čepu kola žádný zásadní problém nenašel, na protokolu z STK samozřejmě vše v pořádku. Mě se po pár dnech ježdění zdá, že trochu hučí ložiska(nebo gumy?) a na nerovnostech(při přejíždění děr v silnicích) trochu plave zadek-u obojího žádný klasický příznaky nemoci jako např. rány do volantu a pod. Mám domluvenou podrobnější prohlídku v servisu, kde už prý "pár" Roverů dělali. Chtěl bych se tedy zeptat, na co si speciálně dát pozor a co prověřit, zkontrolovat a co naopak drží?
Pokud je zde někdo z Plzně a okolí, budu moc rád pokud by se mi ozval(ve 2 nebo více se to líp táhne

). Pokud někdo víte o servisu v okolí Plzně, kde R75 umí, budu samozřejmě taky vděčnej. Ještě bych se chtěl zeptat, jak je nejlepší kupovat náhr. díly, aby člověk neprojel barák(o rimmerbros vím).
Tak pro začátek asi fšechno. Dík za odpovědi, náměty a připomínky.