cca 242.000 km
Tak jsem v sobotu stihli udělat jen jednu stranu.... ale snad to nejhorší je ošetřeno... na druhé straně to nevypadá, že by to bylo durch... resp. vyvařovat nechcu ani za nic

..... byla to drbačka a příště to nechám profíkovi... naštěstí to není pohledový plech, tak hlavně že to nebude dál hnít....
Jak jsem psal, vyvařili jsme zadních cca 75 cm... celý lem jsem pořádně okartáčoval a natřel dvěma vrstvami oné mega supr trupr základovky od Lenhama

..... musím říct, že základovka drží neskutečně... potřebovali jsem odřít kousek pro kostru na svářečku... a ono to nešlo vůbec dolů

... jako dost hrubou sílu jsme na to museli vynaložit... a pod barvou krásně čisté, takže evidentně tam proběhla i nějaká chemická vazba (po okartáčování jsem tím napatlal všechno, co kde na podvozku kvetlo

). Po překitování zavařené části jsem aplikoval ochranný nástřik od Dinitrolu a to opět v několika vrstvách. A po zaschnutí jsem opět sajrajtem od Dinitrolu vystříkal dutiny pravé půlky auta.... pořídil jsem si na to půlmetrovou hadičku s rozprašovačem. No a poučení? Já vůl, že jsem každý rok před zimou nebyl ochotný dát tři stovky za sajrajt a věnovat čtvrt hodinu tomu prostříknout všechny dutiny.... teď by bych dozajista ušetřen většiny boje s korozí
Pár fotek....