Jen malý postřeh...
... začalo mi házet některé přední kolo. Zkusím postupně prohodit se zadním, abych zjistil které to je. Tím pádem teď ani nedokážu posoudit účinek brzd. Nicméně po každém dojetí kontroluju aspoň subjektivně teplotu středů kol a vždy jsou symetricky mírně teplé. Uvidím jak o víkendu, že bych kola sundal a překontroloval pohyblivost čepů a drhnutí desek.
Jasný, proti těm sjetým gumám tam teď mám o 1 cm na poloměr větší kola, navíc 17"

.... ale pocitově dost trpím nedostatkem kroutícího momentu v dolní polovině otáček. Takže asi mě to velice brzy vyhecuje k tomu, abych konečně vyměnil svody a namontoval katalyzátor

No a pak i přes to, že mám olej na maximu, tak motor cvaká tak, že to asi už brzo brzoučko nevydržím a vyměním ty hydroštely.... fakt mě to začíná dost dráždit nervy. Asi to letos upřednostním před plánovanou implantací samosvoru. Převodovka, teda zřejmě ona, celkem dost hučí, ale nedokážu posoudit, jestli to jsou ložiska na difu, nebo vnitřní ložiska, či ohlodané zuby... ale taky to není příjemný a asi kdybych tu převodovku rozhazoval kvůli difu, tak už by bylo možná vhodné vyměnit všechna ložiska.... jenže to je docela finanční darda, tak to asi nechám nakonec na příští rok. Navíc je taky na zváženou, jestli s tím nevyměnit i spojku která se mi už taky jeví jako jetější....
A navíc, měl bych letos konečně věnovat pozornost korozi... některá místečka už celkem křičí