Fajn .... já jen že jsem na Kupéčku kdysi musel dělat kvůli změně motoru i změnu zadních brzd z bubnu na kotouče, tak jsem si tím prošel. A pak ještě z 240mm na 260mm
... I love K-SERIES ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter
Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Tak sem zatím naistalovat zadní stabík, no nepopsatelnej rozdíl, ten tam hodně chyběl.. a nějaký úpravičky u motoru zas taky byly. máte někdo vyzkoušenou modifikaci talku regulátoru tlaku paliva? zatím jezdím na seriovejch 3bar, dokud nepořeším měření toho AFR tak to zatím asi moc ladit nebudu. intercooler a zadní brzdy stále čekaj až bude víc času jinak kudy máte vedenou trubku mezi FMIC a turbem? přijde mi že tam nejni teda moc místa....
Přílohy
regulátor
seriovej tlak, zdá se mi že ten měřák nejni moc přesnej, tak sem nechal radši stejný nastavení, bůhví kolik je to vezkutečnosti.
.... proto jsem tě taky na ten zadní stabilizátor tak lanařil Na jízdních vlastnostech je dost znát už to, když dáš o dva milimetry silnější, natož když ho nemáš a máš Teď máš na řadě pružiny z Coupe, protože to je zas ještě o stupýnek dál
... I love K-SERIES ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter
Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
No jasný, všichni to tahaj tudy kde mám zrovna altík, páč mám na motoru klimu, tak mám altík až nahoře, a klimakompresor vyhodit nemůžu ikdyž z něj zbyl jen obal, páč pak tam nejde nijak dát řemen, ta řemenice tam musí bejt... no budu muset něco vymyslet.