S tou korozí: vždyť to vidíš sám, ne? A kdyby ses rozkrájel, stejně to auto ta rez nakonec sežere. Leda bys přestal jezdit
Právě, že aspoň tady u nás měděné trubky vůbec vidět nejsou, je tu v Opavě firma, která ti vyrobí brzdové trubky na cokoli - z oceli. Servisy, které k nám jezdí ale kvůli úspoře času a peněz dělají trubky svoje - a bez výjimky ocelové. A není na to třeba ani žádná nákladná technologie. Jen přípravek na rozlisování té koncovky. Cena materiálu - ocel 100 Kč, měď 120 Kč. Montáž je sice asi trochu obtížnější, ale ocelové trubky se dají ohýbat normálně rukama, jen pokud potřebuješ menší rádius, než 3 cm, je dobré ji ohnout okolo něčeho, ale zase rukou, žádný svěrák. Samozřejmě nejde ocelovou trubku protahovat jako provaz, je třeba přemýšlet kdy a jak ji při montáži ohnout (před montáží je trubka rovná, resp. stočená do kruhu). Pokud tedy některé servisy jdou cestou mědi, je to podle mě jen z jejich pohodlnosti.
Jinak jsem objevil na fórech ostatních značek další informace o problematice měděných trubek - probírají se tam problémy související s dobrou elektrickou vodivostí mědi, nebo pevnost mědi při vysokých mrazech, ale co je na tom pravdy, nevím.
Zaujalo mě ale toto:
http://karban.info/brzdovepotrubi.html