Michal:Jo,tak to i beru,jen s tou spolehlivostí tě nebudu ujišťovat,že jsem vždy k dispozici.Ale můžem dát kafe na benzince a poklábosit.
JOhny:No,teď jsem kámo byl docela hotovej ze všeho,do toho ségry Kryšot zlobil a bude dál,chtěl jsem jí nadělit japonce i kvůli mě,ale ona svou 106 prostě žere a mě sere.Teď jsem po práci vychytával 400 do dokonalosti,dovyvařoval,stříkal,ladil elektriku,interiér a trápil se s kraválem,co šel od motoru na řemenu k altíku i klimě,tak všechny ložiska a kladky nový a pořád,zalepil jsem i ložiska v altíku tekutym kovem a furt.I nový ložisko na klima kompresoru(bomba,když to děláš na chodníku) a sundat spojku byl porod.Tak nakonec to byla osa v altíku,když bylo chlad,tak tam ložisko šlo trochu natěsno,ale když se ořál,dostalo to 0,1 mm vůli a dělalo to neskutečnej bordel,tak jsem zalepil i tohle.Až altík klekne,půjde jinej.Mý nervy!
Tak jsem na MINI nešáhnul tak 2 měsíce,ale potřeboval jsem to,mě už z tý svářečky !&@#!,teď se k tomu rád vrátim,ale nejdřív ZT,to je mý hlavní poslání.Chudák MINI počká,ale na něj si dávam čas,to ty zatim ZS nafoukáš na 300 kobyl.

MG ZT-T 25K4F 140 kW 245 Nm.
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?