Dlužím tu taky jeden menší report.... veskrze pozitivní
Jak jsem minule psal o tom vyvložkování uložení zadního stabilizátoru, tak to ono hnusné klepání opravdu vyřešilo

.... jako, tak tři roky se to už ozývalo a já v tom zase hledal vědu, že to bude problém v čepech na těhlici, nebo tyčkách a nakonec to bylo ta největší blbina, kterou jsem mohl vyřešit už dávno.... tak díky Lenhame za umravnění a nasměrování
Jinak motor frčí, olej se zdá být v standardní spotřebě (myšleno obecně standardní, ne můj standard

) a chladící kapalina teď taky moc neubyla. Takže skvělé.... jak se trošku oteplí, tak udělám inspekci svíček. Bohužel tedy do sání se pořád nějaký olej dostává, ale ne tak dramaticky, jako dřív.
Dobré pocity trošku kalí to, že vepředu asi na Y výfuku něco zase drnčí. Snad to bude zase jen potřeba přivařit některou vnitřní trubku a není to vymlácený kat.
A tedy přední lem kapoty jen červotočivý, což už je jen perlička vůči fest olezlému laku. Přičemž slézající lak už se objevuje nejen na kapotě. No.... má to cosi za sebou. Zlobit se na to asi nemůžu

Však jsme za poslední rok s kilometry docela pohnuli a ono to začíná mít našlápnuto na 500 tis. km
Ale.... heleďte, musím vyměnit ten vyčváchanej čep řízení, co jsem před rokem dával nový od Delphi. A já koukám, že tu v ČR už nikdo nemá skladem nic jiného, než tu takové levné šmejdy, které nic nevydrží.
Nemáte někdo přeci jen nějaký tip, kde by se tu dal sehnat kvalitní čep řízení? Ani TRW už nemají skladem. Takže asi budu nucen objednat Genuine čepy z Rimmerů, kde je mají za celkem snesitelnou cenu, dokonce lepší, než tu byly ty TRW.