Austin - No vstřiky jsem podezříval jako první, celou dobu so mám stříbrného tam leju nějakej sajrajt na čištění palivového systému a vstřiků, zkoušel jsem aj brát benzín na kvalitních benzínkách a zatím to dělá furt. Červenej mi to naštěstí nedělá a raději jsem s ním vždy jezdil do kvalitních benzínek. Tak doufám, že toi nezačne dělat taky, protže po přesednutí si připadám jak v novém autě, to je prostě radost

tŘEBA JIM TO ČIŠTĚNÍ NEPOMŮŽE A CHTĚLO BY TO DÁT NOVÉ, JENŽE TO BY JSME ASI NEZAPLATILI
Tobiáš - ten silenblok Ti určo hodně pomůže, mě teda určitě pomohl, ale silver stejně lehounce přicukává. Schválně jsem se na to ptal spolucestujících a ty to nezaznamenali, alůe já to tam cítím.
Seba - Hele to můžu vyzkoušet na červeným. Měřiš to tak, že zvedneš heverem předek, zařadíš 1čku s nenastartovaným motorem a začneš rukou hejbat za kolo, čili jako by jelo kolo do předu a do zadu? Mám pocit, že tam vůle je a asi to bude normální, ale možná si to pletu, každopádně to můžu u červeného vyzkoušet a budeme vědět, že tím to třeba nebude...
Tommi - kdyby jsi jen věděl, pod čím sem musel bejt celej nalezlej a ještě to stálo na blátě v dešti před garáží.

Musíš jen doufat, to je pak ta správná mr*dárna