Chjo.... to uz je tu za tyden druhy ten samy pripad

To je fakt k placi, co jsou ti servisaci zac... Zakare, pomalu k Tobe zacinam vzhlizet jak k panu prezidentovi. Verim tomu, ze Ty by sis takovyhle zhovadilosti nikomu nedovolil na aute provest
Podle mne dostacujici postup pro repas motoru je to, co jsem absolvoval ja... Hlavu na "rentgen", pripadne zakriveni nechat zbrousit, zkontrolovat vlozky, krouzky, pak samozrejme ventily, vacky a ostatni kravinky... ale vymenovat motor je rozhodne loterie... osobne mam radeji repas, pac pak vim, co mam pod kapotou a nemusim mit strach, ze mi tam zas neco vybouchne... a samozrejme tohle vsechno nechavat delat od cloveka, ktery ma nalezite znalosti a zkusenosti. Vubec repasi motoru bych asi spis sveril mechanikovi, ktery se venuje jen teto oblasti a nenechaval bych to delat mechanika, ktery vetsinu casu jen vymenuje oleje a rozvody a s motory ma zkusenosti akorat z praxe ve skole... Muj mechanik to tak udelal... proste rekl, ze se na to neciti a tak cely motor poslal k jednomu starsimu panovi, ktery se cely zivot zabyva jen motory... a jsem spokojen