Čím déle se na ta dvě auta dívám, tím víc se mi zdají rozdílná......ale řekl bych, že už jsme tak trochu v situaci milovníků umění, kteří se nad dvěmi výbornými kubistickými autory přou, jestli jsou stejní, nebo nebo ne
AUTO TIP
Re: AUTO TIP
Každý máme to vnímání jiný....tady je to krásně vidět.
Čím déle se na ta dvě auta dívám, tím víc se mi zdají rozdílná......ale řekl bych, že už jsme tak trochu v situaci milovníků umění, kteří se nad dvěmi výbornými kubistickými autory přou, jestli jsou stejní, nebo nebo ne
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem asi nejkonzervovatější konzerva,co se Roverů a MG týká... pokud jim nebude dupat anglické srdce, postrádá to pro mě smysl. To už si můžu koupit kdejaký běžný,spotřební,čínský vůz.
Tak asi budu v horizontu několika let chodit pěšky
Tak asi budu v horizontu několika let chodit pěšky
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Počky, neblázni, kdybys to takhle chtěla brát doslovně tak musí tvůj tourerek z domu. Ten má srdce Made in Austria.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Žádný Rover ani MG,soudím,není celý "anglický"...každý komponent je "někde" vyrobený ..takže doslovně ne e. Ale automobilka přeci zanikla v roce 2005 
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
KDB píše:Stažení TF mě mrzí, hlavně mě překvapily nizoučké prodeje. Je pravda, že interiér je z prodejního hlediska nic moc, ale co se týče funkce melého sportovního roadsteru, je to pořád výborné auto, ale 260 prodaných aut je fakt hrozně málo..kde jsou lidi, co je baví řízení...???
Studii nástupce vidím prvně.....motor vpředu, náhon vzadu
, nebo taky vpředu
?
Chápu postup...na něčem se musí vydělávat a to znamená auto pro masy...spotřebák.
I Porsche už nedělá vzduchem chlazené boxery...Ale vzhledem ke spolupráci s UK si myslím až se značka rozjede, pustí se znovu i do opravdu sportovních aut.
Nízké prodeje byly z toho důvodu že Číňani udělali na "svém" TF jen pár kosmetických úprav a interier,mechanika,motor zůstaly téměř beze změny. Auto bylo v roce uvedení na trh (2008-2010) již příliš zastaralé... Z tohoto důvodu i v renomovaných britských časopisech znělo dokola že si mají lidi pořídit TF z roku 2003-4 za třetinovou cenu,ale stejné kvality..
Tuším že jsem na klub jeden z těchto článků tenkrát přidávala...jdu pátrat.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
AnderN píše:Nic ve zlém, ale tento koncept MG TF není moc osobité auto:
Tak to je trefa
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Asi to neřeš,Maxi,já ani nečekám že to někdo pochopí..hlavně že vím co chci já
Porozumět mi není vždy snadné ,však jsem jenom ženská 
Welinko, ted uz se z toho nevykroutis
.... nyni jsou pro tebe pripustne pouze dve reseni...
.... vymontovat uhlak a misto nej posadit KV6 nebo 1.8
... cha chaaaaaa 
.... vymontovat uhlak a misto nej posadit KV6 nebo 1.8
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Trundo, do R75 se nedávala žádná britská převodovka, Getrag se vozil Bari(Itálie), Jatco se montovalo nevím kde (ale Japonsko je moc daleko na to aby se to dalo tahat z tama). Takže pětasedma by musela z domu. 
Tak 1.8 a PG1 
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
1.8 má taky Getrag 283 převodovku.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
No, automobilka ale v době výroby "žila",pánové