GO rover coupe turbo
Re: GO rover coupe turbo
taky doufam.... ale dost lidi mi řeklo, že se to odvzdušňuje špatně... jelikoz jsem nechal udělat silentbloky na zakazku...tak si myslim že je ten motor třeba o centimetr viš a to mohlo dělat třeba problem....a měl jsem tam ten horni krk z motoru co měl klimatizaci..... a co jsem si všiml tenn má termostat viš..než bež klimi..... dak jsem tam ten horni krk..z obyčejného 2.0 litra.. a je o cca 2,5 cm niž.... to mi to asi vyřešilo... dle mého nazoru.... uvidi se dneska....... dnes se zase na nej podivam..kdyz to počasi dovoli...
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak to s tim termostatem je asi logický, musela tam bejt bublina...
auto chodi jako hodinky.... zavodni silentbloky... super... sepne turbo.... je jako kopanec od kone.... konecne nejakej normalni tlak 0,8 baru..
-
- Kontaktovat uživatele:
Joooojo znám tlačím 0.9 - 1bar podle nálady, teploty, vlhkosti vzduchu ale jede krásně, projel bych se v 220Ti když vidím jak to hejbe s 600
jo jo ta vaha udela hodne.... jako muzu rict ze jsem byl na sprintech s Camarem 5,7 L V8 300koni. a ja coupe cca 200koni.. a ani si neskrtnul.... rvalo mu to jako krava.... ale nic z toho... no uolne jsem mu ujel... skoda ze nemam vydeo..
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo toje přesně vono, to jsou ty "ameriky", ty jsou sice silný ale jak jsou silný, tak jsou těžký
tak dnes jsem zjistil ... ze se mi neotevira turba.... mam tam porad stejny tlak..... takze zase reseni....
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš wastegate se ti neotevírá... asi membránka na dóze v !&@#!...
ne urcite se neotevira... byl se mi na to podivat kamarad..co ma upraveheho golfa... ma tam z 66 kw 150kw.... takze hybrid. turbo.. atd,,atd. dal mi ji ny ... tak ho tam skusim prendat..a uvydi se... melo by to to turbo otevirata zavirat..podle plynu... ale nic se nedeje... mam na nem tim padem staly tlak... a na ten rozjezd to neni nic moc.... a hlavne to nechodi jak ma... kolem 5000 uz mi to turbo vypina... takze nejlepsi vykon .mam ted kolem 3000 ot.
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, prosimtě wastegate otevírat podle plynu určitě nemá!!! wastegate otevírá až při plnym tlaku turba, od toho to tam taky je, aby to "omezovalo" plnící tlak, pokud máš originál turbo garet T25, tak to opravdu budeš mít max. krouťák od 2,5tis/ot do 3,5... když dáš větší turbo přijdeš o tenhle krásnej krouťák, mě v 620 tlačí turbo už od 2tis., není to ideální na závodění nebo maximální výkony, ale do provozu je to ideální. Je to holt sériový auto sice má 200koní, ale je pravda že od 5ti tis. je to už takový "tupý", je to tím, že to turbo je moc malý na dvoulitra v těhle otáčkách
diky za rady... ale stejne to cele rozeberu.... myslim ze to co my rekl ..kamos..ktery dela turba... je docela rozumny... a je to i mozne..ze je to zatuhle..DLOUHO TO PREDTIM STALO..
ale katdopadne diky..zase jsem chytrejsi..
ale katdopadne diky..zase jsem chytrejsi..
tak jestli to kolem snad 3500 cukne jak krava tam je spatna ta membrana a je to fuel cut ja to mel taky a menil sem to tahlo s ventilem co otevira vastegate
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
bylo to jen ohnute...tak to neoteviralo... je to srovnane a vypada to ze to chodi...tlakem se normalne hybe..
http://roverny.rajce.idnes.cz/rover_coupe_turbo_stavba zase nejaka ta prace...
http://roverny.rajce.idnes.cz/rover_dily_a_jine.../ nejake ty fotecky..dilu..