Podvozek
Re: Podvozek
jj vyzkoušejte někdo a pak mě svezete
Jinak oni je jezdí na TypeRech na okruzích a bez problému to samé i s brzdama...
Jinak oni je jezdí na TypeRech na okruzích a bez problému to samé i s brzdama...
... To jo, jenze je otazka, jestli by byli schopni udelat a nastavit predni pruzeni pro McPherson Honda Concerto.... V nabidce ho nemaji, ale co pisou, tak by snad byli ochotni ho udelat.... No bylo by zajimave zjistit kolik lidi by melo zajem a mohl bych to domluvit... Treba i s moznosti to otestovat u me....
Já myslim, že u Danyho půjde cokoliv....
-
Nu poslal jsem pár poptávek po lidech co znám tak uvidím co stím......
A co tak zkusit firmu HP sporting, která se specializuje na vývoj a výrobu kompletních tlumičů i s pružinama . Je schopna udělat cokoliv. Dělá jak na závoďáky tak i na veterány a to od kusové výroby. Nevím ,ale jaká je cena.
http://www.hpsporting.cz/
http://www.hpsporting.cz/
To se obavam, ze bude vyrazne vyssi... Nemuze konkurovat cene seriove vyrabeneho kusu... Ale klidne to nekdo prubnete
Waaaau, ty tlumiče GAZ jsou luxusní, nevíte o kolik jdou snížit oproti sérii? Jdou na 200RF ? To by byla
Přemýšlím totiž, jak dostat svoji R2 dolů, a teď už jedině tak, že do ní nacpu pytle s cementem. Skvělý by bylo sehnat vzduchový podvozek. Jde i vyrobit, o čemž jsem taky uvažoval. Ale raději bych volil variantu s klasickými tlumiči, a možností jít dolů alespoň o deset cm.
Přemýšlím totiž, jak dostat svoji R2 dolů, a teď už jedině tak, že do ní nacpu pytle s cementem. Skvělý by bylo sehnat vzduchový podvozek. Jde i vyrobit, o čemž jsem taky uvažoval. Ale raději bych volil variantu s klasickými tlumiči, a možností jít dolů alespoň o deset cm.
... myslím že to bývá až 60 mm .... tak nějak. S tím se pak ale nedá jezdit
Jako motokáru už to mám teď, takže jsem zvyklej
Ale tak či onak mám pořád velkou díru mezi blatníkem a kolem, což můžu řešit vyšší gumou, ale to se zvedá celé auto. Já to potřebuju dostat celé dolů S pružinama to jde dolů o pět. Takže vyhodit 20 tisíc kvůli rozdílu 1cm je špatně
Ale tak či onak mám pořád velkou díru mezi blatníkem a kolem, což můžu řešit vyšší gumou, ale to se zvedá celé auto. Já to potřebuju dostat celé dolů S pružinama to jde dolů o pět. Takže vyhodit 20 tisíc kvůli rozdílu 1cm je špatně
Tak pokud ti jde jen o to to dát dolů, tak to je opravdu škoda peněz.... je to kvalitní podvozek s možností komplexního nastavení, takže je to hlavně o kvalitním svezení
To auto má dobrý podvozek. Tvrdší a nižší pružiny vlastnosti jízdy ještě zlepšily, takže mě jde skutečně jen o snížení.